بهشتی توندری:

آزادسازی ۷ هکتار از اراضی در ارتفاعات مشهد

رییس دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی خراسان رضوی گفت: تاکید بر لزوم حفاظت و حراست از اراضی و منابع طبیعی استان و شناسایی و برخورد با متخلفان و متصرفان و رفع تصرفات و تعرضات.

رفع تصرف اراضی زراعی و باغی ارتفاعات جنوب مشهد

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، بهشتی توندری رییس دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: ۷۰ هزار مترمربع (معادل ۷هکتار) از اراضی زراعی و باغی و حریم و بستر رودخانه در مناطق عارفی و بالندر در ارتفاعات جنوب مشهد آزادسازی شد.

بهشتی توندری در ادامه این خبر اضافه کرد: در اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و قانون توزیع عادلانه آب، روز یکشنبه ۲۲ قطعه اراضی دیوارکشی و ویلاسازی شده در چند نقطه به مساحت حدودا ۶ هکتار از اراضی زراعی که تغییر داده و تبدیل کاربری شده بود، رفع تصرف و قلع و قمع شد.

رییس دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی خراسان رضوی در خاتمه متذکر شد: دراین عملیات مشترک با حضور دستگاه‌های متولی و دست اندرکار امر مانند مدیریت پروژه ارتفاعات جنوب شهرداری مشهد، آستان قدس رضوی، اوقاف و امور خیریه، آب منطقه ای، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نیرو‌های انتظامی، علاوه بر موارد بالا، ۵ مورد رفع تصرف از حریم و بستر رودخانه، ۳ استخر غیرمجاز قلع و قمع و ۶ حلقه چاه غیرمجاز پر و مسلوب المنفعه شد.

در ادامه سرپرست ناحیه هفت دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی (ویژه فضای مجازی و شهرسازی) یادآور شد: می بایست بر لزوم حفاظت و حراست از اراضی و منابع طبیعی استان همت داشت و  شناسایی و برخورد با متخلفان و متصرفان و رفع تصرفات و تعرضات با توجه به دستور دادستان مرکز خراسان رضوی و دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان در دستورکار جدی و فوری این دبیرخانه قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه