سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

منصور آرامی تاکید کرد؛

تضعیف امنیت ملی و سرمایه‌های اجتماعی در پی الحاق و انتزاع‌های خارج از چارچوب

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: الحاق و انتزاع‌های خارج از چارچوب طرح جامع تقسیمات کشوری هزینه‌های سنگینی را بر کشور تحمیل کرده که جز تضعیف امنیت ملی و سرمایه‌های اجتماعی دستاورد دیگری نداشته است.

منصور آرامی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، منصور آرامی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، در نشست علنی امروز( یکشنبه ۲۵ مهرماه ) مجلس ضمن تبریک پیشاپیش هفته وحدت، گفت: اخیرا موضوعی در سفر ریاست جمهور به استان فارس پیش آمده است که موجب شد تمامی زمان خود در این نطق را به آن اختصاص دهم زیرا موجب نگرانی مردم استان هرمزگان شده است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: در سفر رئیس جمهور به استان فارس موضوع کهنه و نخ نمای انتزاع چند روستا از شهرستان پارسیان و الحاق آن به استان دیگری که در دوردهم، یازدهم و دوازدهم دولت به دلایل مهم امنیتی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از دستور کار خارج شد مطرح شد و با کمال تاسف باید اعلام کنم موجب موجی از نگرانی و نارضایتی که ناشی از احساس تحقیر، تبعیض و  بی عدالتی در بین مردم استان از شرق تا غرب است، شد.

وی ادامه داد: طی چند روز گذشته برای نمایندگان استان، نماینده ولی فقیه، استاندار و تمامی نخبگان و دلسوزان استان هرمزگان این سوال جدی مطرح است که چگونه موضوعی که چندین سال به دلایل اشاره شده از دستور خارج شده بود بدون بررسی کارشناسی و توجه به خواست مردم آن دیار در نشستی مجددا مطرح می‌شود.

نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کاملا روشن است که انتزاع و الحاق هر بخش از کشور قطعا بدون توجه به مسائل ملی و منطقه‌ای و توجه به نظرات ساکنین آن جغرافیا، اعضای شوراهای شهر و روستا، نماینده ولی فقیه، ائمه جمعه و سایر معتمدین نمی‌تواند سرانجام مطلوبی داشته باشد.

آرامی خطاب به وزیر کشور، گفت: علی رغم تذکر حضوری نمایندگان در خصوص حساسیت مردم هرمزگان و اعتراضات و واکنش‌های شدید اجتماعی که چندین سال پیش نسبت به این مسئله رخ داد و متاسفانه خوراکی برای ضد انقلاب و بیگانگان شد؛ بازگشایی این پرونده چه معنا و مفهومی دارد. آن هم در شرایطی که کشور برای حل مشکلات نیاز به آرامش، انسجام و همبستگی قومی و اجتماعی دارد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: خواست مردم استان هرمزگان توجه به اجرای عدالت در حوزه‌های مختلف اقتصادی و مدیریتی به ویژه نیروی انسانی است که یقینا این موضوع در سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان مطرح می‌شود.

وی، تصریح کرد: اجرای پروژه‌هایی مانند راه‌آهن بندرعباس - جهرم - شیراز و آزادراه بوشهر- شیراز، راه آهن بوشهر- شیراز و آزادراه بندرعباس – جهرم - لار - شیراز ، تکمیل تمامی دهلیزهای ارتباطی بین استان‌های جنوبی و مرکزی زمینه توسعه تمامی استان جنوبی را فراهم می‌کند، وزیر راه و شهر سازی می‌داند که اخیرا ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین به پس‌کرانه بندر شهید رجایی الحاق شده و منتظر سرمایه‌گذار از سراسر کشور است و استان  هرمزگان آماده استقبال از تمام سرمایه‌گذاران کشور است.

نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ظرفیت خالی بنادر مهم جنوبی کشور موید این مطلب است که هیچ ضرورتی برای ساخت بندر دیگری در نقطه‌ای از سواحل که اتفاقا مشکلات زیست محیطی دارند وجود ندارد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: تصمیم دولت برای ساخت بزرگترین بندر کشور در منطقه مکران در جهت توسعه آن سواحل گواه دیگری است که بنادر کشور به اندازه کافی ظرفیت جابجایی کالا دارند و باید راه‌کارهای حمل و نقل چند وجهی در دستور کار قرار بگیرد.

آرامی، ادامه داد: الحاق و انتزاع‌های خارج از چارچوب طرح جامع تقسیمات کشوری هزینه‌های سنگینی را بر کشور تحمیل کرده که جز تضعیف امنیت ملی و سرمایه‌های اجتماعی دستاورد دیگری نداشته است.

وی در پایان خطاب به رئیس جمهور، گفت: مردم استان هرمزگان با عشق و امید ستودنی و  وصف ناشدنی شما را با رای بالاتر از میانگین کشوری انتخاب کرده‌اند و امید آنها حل مسائل و مشکلات بود، اما متاسفانه به یکباره فضای غم آلود بر استان سیتره انداخت، می‌دانید مسئله انتزاع و الحاق موضوع اجتماعی و سیاسی است، شما را به خدا قسم می‌دهیم که اگر دردی از دردهای مردم استان هرمزگان برداشته نمی‌شد حداقل دردی به دردهای آنها اضافه نکنید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه