سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

مرتضی نیازی:

سرمایه‌گذاری ۷۵ میلیارد تومانی بنیاد برکت برای توسعه زیرساختها

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌ محور بنیاد برکت بیان کرد: این بنیاد تا کنون در حوزه اشتغال‌زایی با اجرای طرح‌های خُرد خانگی در ۲۴ شهرستان استان خراسان رضوی ورود کرده است که ۱۵۰ رسته فعالیت شغلی را شامل می‌شود.

طرح‌های بنیاد برکت

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مرتضی نیازی معاون توسعه اشتغال اجتماع‌ محور بنیاد برکت در خبری اعلام کرد: بنیاد برکت حدود ۷۵ میلیارد تومان در قالب ۷۵۵ طرح در حوزه های مختلف برای توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان، مساجد و مدارس کشور سرمایه‌گذاری کرده است.

نیازی در ادامه اضافه کرد: از این تعداد طرح ۶۰۰ دستگاه مسکن محرومان، ۶۴ باب مدرسه و بقیه احداث راه و خانه عالم بوده و ۲۰۹ طرح هم با ۷۸ میلیارد تومان اعتبار تا پایان ۱۴۰۱ محقق می‌ شود.

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌ محور بنیاد برکت همچنین افزود: بنیاد برکت تا کنون در حوزه اشتغال‌زایی با اجرای طرح‌های خُرد خانگی در ۲۴ شهرستان استان خراسان رضوی ورود کرده است که ۱۵۰ رسته فعالیت شغلی را شامل می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در این چارچوب هفت‌ هزار و ۱۲۰ طرح با ۷۲۱ میلیارد تومان اعتبار، اجرایی شده که از این میزان اعتبار، ۲۵۲ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بنیاد برکت و بقیه از طریق مشارکت‌های مردمی تامین شده است.

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌ محور بنیاد برکت عنوان کرد: راه‌اندازی ۲۰۰ کارگاه در قالب کسب و کارهای خانوادگی تا پایان امسال در دستور کار این‌بنیاد قرار دارد و ۴۲۴ روستا تحت پوشش طرح‌های بنیاد برکت قرار گرفته است و امید است تا پایان امسال این هفت‌ هزار و ۱۲۰ طرح به بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ طرح برسد.

نیازی در خاتمه خاطرنشان کرد: این خدمات با استفاده از ۳۷ نفر از مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت که تحصیل‌کرده هستند انجام می‌شود و طرح‌های اشتغال‌زایی را در روستاها و شهرهای کوچک شناسایی می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه