سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری کرمانشاه:

امداد و نجات جان انسان‌ها یک عبادت الهی است

رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه ضمن تبریک روز آتشنشان گفت: امداد و نجات جان انسان‌ها یک عبادت الهی است.

آتش نشانی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه،‍ مراسم تقدیر از آتشنشانان شهرداری کرمانشاه بمناسبت هفتم مهرماه روز آتش نشان در سالن جلسات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه برگزار شد. 

فرهاد فرهودی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه در این مراسم ضمن تبریک روز آتش نشان با بیان اینکه اعتماد مردم به مجموعه آتش نشانی قابل تقدیر اظهار داشت: وقوع حوادث برای مردم تلخ است لذا در برخورد با مردم که در آن لحظه شرایط روحی مناسبی ندارند باید سعه صدر داشت چراکه همه نوکر مردم هستیم.

وی با بیان اینکه امکانات رفاهی همکاران باید افزایش یابد و در این راستا درحال تلاش هستیم افزود: روزانه بین ۱۸۰۰ الی ۲ هزار تماس با مرکز پیام متصل می‌شود که حدود ۷۰ درصد این تماس ها مزاحمت های تلفنی است که برای حل این مشکل دستگاه هوشمند و تلفن گویا نصب شده و تمامی مکالمات ضبط می‌شود که این امر باعث کاهش مزاحمت های تلفنی شده است.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه باید جایگاه و شأن آتش نشانان افزایش یابد تصریح کرد: احداث ایستگاه جدید تهیه خودروی سبک جهت بافت فرسوده و خرید پله ۵۲ یا ۶۵ متری از نیازهای کنونی سازمان است که جهت تأمین درحال پیگیری هستیم.

در ادامه این مراسم، خسرو عیسائیان معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه ضمن تقدیر از آتش پاد رضایی رئیس سابق سازمان آتش نشانی شهرداری کرمانشاه و تبریک روز آتش نشان اظهار داشت: وضعیت کنونی سازمان آتش نشانی رنگ و بوی قوی به خود گرفته که این نشان از درایت رئیس این سازمان است.

وی افزود: آتش نشانی یعنی ایثار و از خودگذشتگی و ان شاء الله با همین روحیه بتوانید به مردم خدمت کنید.

معاون شهردار کرمانشاه ادامه داد: آموزش نیروها و تأمین اقلام مورد نیاز هزینه نیست بلکه خدمت به مردم است و در این راستا تمام توان خود را بکار خواهیم گرفت.

عیسائیان در پایان گفت: در جهت رفاهیات پرسنل سازمان آتش نشانی با تمام توان در کنار رئیس این سازمان خواهیم بود.

گفتنی است که در پایان این مراسم، از ۸ آتش نشان که امسال به افتخار بازنشستگی نائل شدند و ۱۲ آتش نشان نمونه با اهدای لوحی تقدیر شد.

شایان ذکر است آتش نشانان با حضور در خودروی سیار انتقال خون که در محل سازمان آتش نشانی قرار داشت، خون اهدا کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه