سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

عدم استقبال مردم از ظرفیت موجود واکسیناسیون کرونا

استاندار هرمزگان بر لزوم استقبال بیشتر مردم هرمزگان از واکسیناسیون با ثبت نام و دریافت نوبت در سامانه اینترنتی سلامت به نشانی salamat.gov.ir تاکید کرد.

کرونا مهم

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فریدون همتی استاندار هرمزگان در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان، اظهار داشت: با رعایت خوب دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم و توجه به توصیه‌ها، شرایط رو به بهبودی است اما نباید غفلت کنیم.
همتی بیان داشت: با وجود روند کاهشی میزان ابتلا و فوت ناشی از کرونا و همچنین واکسیناسیون، باید همچنان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه جدی داشته باشیم و با خودداری از حضور در دورهمی ها و تجمعات و رعایت دیگر اصول بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله گذاری، از ابتلا به کرونا جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به بازگشایی مدارس، ابراز داشت: در ابتدا مدارس با جمعیت کم، حدود ۴۰ درصد مدارس هرمزگان این شرایط را دارند، به صورت آموزش حضوری فعالیت خود را انجام می‌دهند.
همتی با تاکید بر اینکه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس بسیار مهم و در اولویت است، تصریح کرد: باید نظارت جدی توسط فرمانداران و دانشگاه علوم پزشکی، بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس صورت گیرد.
وی گفت: با تصمیم ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، آمادگی لازم در تمامی مدارس استان هرمزگان برای واکسیناسیون دانش آموزان، ایجاد می‌شود و با استفاده از امکانات هر مدرسه، دانش آموزان آن واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.
استاندار هرمزگان با اشاره به تزریق ۸۳۶ هزار دوز اول واکسن کرونا و ۳۵۰ هزار دز دوم واکسن کرونا در هرمزگان، خاطرنشان کرد: واکسن کرونابه اندازه کافی تامین شده و موجود است و انتظار داریم استقبال از واکسیناسیون در هرمزگان بیشتر باشد.
همتی با اشاره به پیگیری‌های گسترده‌ برای اختصاص سهمیه بیشتر واکسن کرونا به هرمزگان اظهار داشت: با توجه به اینکه براساس میزان مصرف واکسن، نوبت بعدی واکسن به استان ارسال خواهد شد، این نگرانی را داریم که در صورت استقبال کم از دریافت واکسن، سهمیه واکسن اختصاصی به هرمزگان نیز کم شود.
وی با تاکید بر لزوم استقبال بسیار بیشتر مردم هرمزگان از واکسیناسیون با ثبت نام و دریافت نوبت در سامانه اینترنتی سلامت به نشانی salamat.gov.ir تصریح کرد: از همه مردم شریف استان هرمزگان که تاکنون واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند، درخواست می‌کنیم برای کمک به حفظ سلامتی خود، خانواده و دیگران و همچنین برای اینکه جان و سلامتی خود را از خطر بیماری کرونا در امان نگه دارند، برای دریافت واکسن کرونا اقدام کنند و هرکس که تاکنون واکسن کرونا دریافت نکرده است باید با مسئولیت پذیری بیشتر در قبال خود، خانواده و جامعه، واکسن کرونا را تزریق کند.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه باید از سهل انگاری در برابر ویروس خطرناک کرونا پرهیز کنیم، بیان کرد: با واکسیناسیون و کاهش ابتلا، نباید دچار غفلت شویم و همچنان در اماکن عمومی مختلف از جمله بازار، اصناف، ادارات، مدارس، بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی و حمل و نقل عمومی باید پروتکل‌های بهداشتی به طور جدی رعایت شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه