سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند

سید مصطفی علوی خبر داد:

آغاز عملیات گاز رسانی به دو روستا در شهرستان اردستان

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از آغاز گازرسانی به دو روستای لشکر کوه و گل انجیره در شهرستان اردستان آغاز شد.

گازرسانی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید مصطفی علوی گفت: طول خط گازرسانی به این دو روستا ۶ هزار و ۲۰۰ متر لوله گذاری پلی اتیلن است که در مدت قرار داد شش ماه اجرا و به بهره برداری می رسد.

وی بیان داشت: علاوه بر اجرای گازرسانی به این دو روستا، اجرای گازرسانی به واحد‌های مسکونی، مرغداری‌ها و واحد‌های صنعتی در استان  به طول ۱۷ کیلومتر نیز در دستور کار قرار گرفته است.

این مقام مسئول افزود: مصرف گاز در استان اصفهان در فصل زمستان در بخش خانگی به ۵۰ میلیون مترمکعب در شبانه روز می‌رسد و هر چقدر در مصرف گاز خانگی صرفه جویی شود امکان تامین گاز بیشتر صنایع فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خواستار پرداخت بدهی مشترکان گاز در بخش خانگی و صنایع شد و افزود: پرداخت به موقع گازبها موجب استمرار خدمات رسانی و توسعه گاز بویژه در بخش صنعت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود یک میلیون و ۹۳۲ هزار مشترک گاز طبیعی در سطح استان وجود دارد، گفت: سالانه بیش از ۲۲ میلیارد متر مکعب گاز مصرف می کنند و هم اکنون ۹۹٫۵ درصد جمعیت استان اصفهان از نعمت گاز برخوردار هستند.

سید مصطفی علوی بیان داشت: این شرکت توانسته تاکنون نسبت به طراحی و اجرای۲۷ هزار کیلومتر شبکه، حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد انشعاب، بهره مندسازی ۱۱۲ شهر استان، ۱۰۶۶ روستا، گازرسانی به ۵۳ شهرک صنعتی شامل ۹ هزار و ۶۷۰ واحد صنعتی، ۱۵۶ جایگاه C.N.G و۲ هزار و ۵۶۴ ایستگاه تقلیل فشار و۳۹۱ ایستگاه حفاظت از زنگ اقدام نماید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه