سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

ناصر سرگلزایی:

مردم بدون هیچگونه نگرانی واکسیناسیون کرونا را انجام دهند

رییس کمیته مشارکت‌های مردمی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا بیان کرد: اقدام شاخص دیگر اجرای طرح رهپویان عاشورایی مکتب شهید سلیمانی بوده که به تازگی در ۵ نقطه حاشیه شهر مشهد آغاز شده و پیش‌بینی ما این است با دستاوردها و نتایج خوبی همراه باشد.

واکسیناسیون کرونا در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، ناصر سرگلزایی رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از زمان شروع واکسیناسیون کرونا در خراسان رضوی شاهد ایجاد فضاها و کمپین‌هایی با عنوان نه به واکسن در فضای مجازی بودیم و در کمیته‌های آموزشی و مشارکت مردمی قرارگاه به دنبال آگاه‌سازی مردم در این خصوص هستیم تا بدون هیچگونه نگرانی از واکسیناسیون استقبال کنند.

ناصر سرگلزایی این خبر را در نشست اعضای قرارگاه ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد و افزود: اقدام شاخص دیگر اجرای طرح رهپویان عاشورایی مکتب شهید سلیمانی بوده که به تازگی در ۵ نقطه حاشیه شهر مشهد آغاز شده و پیش‌بینی ما این است با دستاوردها و نتایج خوبی همراه باشد.

رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در اکثر فعالیت‌های صورت گرفته در طول ایام بحران کرونا شاهد حضور پررنگ دانشجویان در کنار کادرهای بهداشت و درمان بودیم و حتی در برخی موارد شاهد پررنگ‌تر بودن این حضور به‌ویژه در طرح‌ها و برنامه‌های جهادی بودیم و نمونه‌های بارز آن در طرح‌های شهید سلیمانی و تشدید آن، سامانه ۱۹۱ و طرح رهپویان عاشورایی مکتب شهید سلیمانی بوده است.

وی همچنین تصریح: درخواستی که از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم این است که در بحث پاداش‌های دانشجویان فعال در حوزه‌های مختلف خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا نگاهی ویژه همانند نیروهای کادرهای بهداشت و درمان داشته باشند، زیرا معتقدیم که حضور این گروه ، بسیار ثمربخش و حائزاهمیت بوده است.

سرگلزایی در خاتمه خاطر نشان کرد: آموزش‌های لازم در حوزه پیشگیری و درمان به‌صورت مستمر از طریق ظرفیت‌های موجود در فضای مجازی داده می‌شود و معتقدیم که این آموزش‌ها می‌توانند در افزایش میزان سلامت جامعه اثربخش باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه