سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

۵ هزار حلقه چاه برای جمع‌آوری آب‌های سطحی در قم حفر شده است

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۵ هزار حلقه چاه برای جمع‌آوری آب‌های سطحی در قم حفر شده است.

میرهادی شهرداری

به گزارش خبرگزاری موج قم، سیدمحسن میرهادی با اشاره به اهمیت هدایت و جمع‌آوری آب‌های سطحی در سطح شهر اظهار داشت: در سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی در این زمینه انجام‌گرفته و بیش از ۸۰ درصد نقاط بحرانی آب‌گرفتگی رفع شده است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد کانال‌های آب‌های سطحی و حفر چاه در سال‌های اخیر در دستور کار مدیریت شهری بوده و تا حدود زیادی شاهد بهبود وضعیت بوده‌ایم.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور خدمات شهری شهرداری قم ادامه داد: برای حل مشکل آب‌های سطحی نزدیک به ۵ هزار حلقه چاه در سطح شهر حفر شده و همچنان احداث کانال‌های سطحی در دستور کار است.

وی با بیان اینکه برخی از آب‌گرفتگی‌های سطح شهر به علت مشکلات فراشهری است تصریح کرد: تلاش‌ها و هماهنگی‌های بین دستگاهی در سال‌های گذشته برای حل این مشکل صورت گرفته است ولی همچنان یکی از دغدغه‌ها با آغاز بارندگی‌ها، حل مشکلات این نقاط فراشهری است.

میرهادی از آمادگی کامل عوامل شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی‌های احتمالی سطح شهر خبر داد و افزود: یکی از مشکلات عمده در ایجاد آب‌گرفتگی‌ها، انسداد مسیرهای انهار شهری و عدم اتصال آن‌ها به یکدیگر است که نیاز بوده شهروندان در این زمینه با پرهیز از رهاسازی پسماندها و زباله‌ها، مجموعه مدیریت شهری را برای کاهش مخاطرات آب‌گرفتگی‌های احتمالی حمایت کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه