سرخط خبرها
  • سرقت ۱۴۰ میلیاردی طلا در مازندران، ۴ متهم غیربومی دستگیر شدند
  • قیمت جهانی نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد
  • برد دختران فوتبال خاتون بم در آغاز لیگ قهرمانان آسیا
  • هدف‌گذاری برای رساندن هزاران واحد نهضت ملی مسکن به پیشرفت بالای ۷۰ درصد
  • تمهیدات ویژه مترو برای مراسم چهلم آقای شهید
  • جنایت هولناک در قائمشهر، پدر‌ به قتل همسر و دخترش اعتراف کرد
  • پزشکیان: دانش‌آموزان با باور می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
  • ۴۲۰ نخبه خارج‌نشین به دانشگاه‌های ایران پیوستند
  • رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
  • منوچهر متکی: ۹۰ روز آینده بسیار مهم است
  • آغاز عملیات عمره با اعزام ۱۸ هزار عمره‌گزار به سرزمین وحی
  • دادستانی تهران علیه برنامه اینترنتی «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران خبر داد:

آماده باش دستگاه‌های امدادی و خدماتی مازندران / هشدار در باره وقوع سیلاب های محلی

مدیرکل مدیریت بحران مازندران درباره بارش رگباری و احتمال وقوع سیلاب‌های محلی و آبگرفتگی معابر در مناطق ساحلی و جلگه‌ای استان هشدار داد.

سیلاب کندلوس 12 مرداد 1400

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، علی اصغر احمدی  به شکل گیری جریان‌های خُنک و مرطوب شمالی از اواسط روز جمعه تا اواخر وقت شنبه ۱۳ شهریور در استان اشاره کرد و اظهار داشت: این سامانه بارشی همراه با وقوع رگبار باران ، رعدو برق، کاهش دما، وزش باد شدید در مناطق ساحلی و جلگه‌ای و مواج شدن دریای خزر خواهد بود.

وی ادامه داد: آبگرفتگی معابر در مناطق ساحلی و جلگه‌ای به ویژه غرب استان، کاهش ۷ تا ۱۰ درجه‌ای دما، خسارت ناشی از تندباد لحظه‌ای و احتمال برق گرفتگی ناشی از رعد و برق دور از انتظار نیست.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: شهروندان در این مدت از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل ها، از فعالیت‌های کوهنوردی و دامداران از چرای دام در مناطق مرتفع به دلیل خطر برخورد صاعقه خودداری کنند.

وی تصریح کرد: رانندگان هنگام تردد در محور‌های کوهستانی با توجه به توصیه‌های نیرو‌های پلیس راه و راهداری با احتیاط کامل رانندگی کنند.

احمدی بیان داشت: به علت پیش‌بینی وزش باد شدید ، شهرداران به بازدید و مقاوم سازی، ایمن سازی سازه‌ها و بیلبورد‌های تبلیغاتی سطح شهر اقدام کنند.

وی افزود: گلخانه داران به مقاوم سازی پوشش فضای گلخانه‌ها اقدام کنند و صاحبان مزارع پرورش ماهی به دلیل احتمال بالا آمدن حجم آب رودخانه اقدامات پیشگیرانه لازم انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران به همه دستگاه‌های امدادی و خدماتی توصیه کرد ضمن آماده سازی تجهیزات و ماشین آلات، آمادگی لازم برای هرگونه عملیات امداد و نجات و خدمات رسانی همچون گذشته را داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه