سرخط خبرها
  • در ورزش های ترکیبی ( کمیته بوکس شطرنج ایران) دوره های دانش افزایی تخصصی مربیگری و داوری برگزار کرد
  • وزیر جهاد کشاورزی: استقبال ویژه وزرای کشاورزی بریکس از نسخه ایرانی برنامه امنیت غذایی جهانی
  • دعوت به حضور باشکوه در اجتماع عظیم شیرخوارگان حسینی
  • طلا گرانتر می شود
  • ارائه بیش از ۲۱۰ هزار خدمت پزشکی به حجاج، ۶ فوتی و ۲۸۳ بستری
  • قوه قضائیه: ورودی زندان ها، ۱۱ درصد کاهش یافت
  • سازمان ملل: غزه، خطرناکترین منطقه روی زمین
  • داریو هررا، داور مشهور آرژانتینی به عنوان داور دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و بلژیک انتخاب شد
  • رامین رضاییان بالاتر از اولیسه در صدر خلاق‌ترین بازیکنان دور اول جام جهانی ۲۰۲۶
  • نیمار از لیست برزیل برای بازی مقابل هائیتی کنار گذاشته شد
  • سنت‌کام از لغو محاصره دریایی ایران خبر داد
  • ترامپ قمارباز: انتظار داریم آتش‌بس کامل در همه جبهه‌ها از جمله لبنان، حزب‌الله و اسرائیل برقرار شود
  • رهبر انقلاب: از این لحظه، ملت سرافراز و این خادم ناچیز، منتظر تحقّق شروط گفته‌شده در تفاهم‌نامه خواهیم بود
  • اتحادیه اروپا از احتمال لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران خبر داد
  • زلنسکی پوتین را تهدید کرد: اگر اوکراین بسوزد، مسکو هم خواهد سوخت
  • بانک سینا به رتبه دوم شبکه بانکی در ارزیابی سامانه آرش ارتقا یافت
  • سی‌ان‌ان از تلاش نتانیاهو برای اثرگذاری بر توافق آمریکا و ایران خبر داد
  • پزشکیان: آنچه امروز به ثبت رسید، نتیجه استقامت ملی، عقلانیت سیاسی و دیپلماسی مسئولانه بود

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان خبرداد

فوت ۹ نفر و بستری ۲۴۴ نفر بر اثر کرونا طی ۲۴ ساعته گذشته

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ضمن اشاره به فوت۹ نفر بر اثر کرونا گفت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۷۸۲ مورد بود که ۲۴۴ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج همدان، محمد طاهری   سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان  روز پنجشنبه  با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در استان همدان، افزود: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و  ۷۸۲ مورد بود که ۲۴۴ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.

وی عنوان کرد:همچنین با شناسایی ۹۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در این استان، مجموع بیماران بستری مثبت به ۲۲ هزار و ۵۸۶ و بیماران سرپایی مثبت به ۶۱ هزار و ۹۵۹ فر رسید.

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت که با فوت ۹ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان از ابتدای اپیدمی ویروس تاکنون به ۲ هزار و ۴۸۶ مورد رسیده است.

طاهری افزود: ۲۹ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۴۸ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.

طاهری درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستان‌های اسدآباد یک هزار و ۱۰۳  ، بهار یک هزار و ۱۶۰، تویسرکان یک هزار و ۲۳۶، رزن ۹۲۶، درگزین ۳۱۳، فامنین ۳۵۳ و کبودراهنگ یک هزار و ۱۸۶نفر است.

وی افزود: همچنین تاکنون چهار هزار و ۳۳۱ نفر در ملایر، ۲ هزار و ۷۵۳ نفر در نهاوند و هشت هزار و ۷۱۷ نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه