سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

دریادار علیرضا تنگسیری خبر داد؛

بکارگیری تمام ظرفیت‌های بخش درمانی سپاه برای بیماران کرونایی

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در بازدید از روند خدمت رسانی بیمارستان صحرایی شهید فاطمی نیروی دریایی سپاه در بندرعباس گفت: نیروی دریایی سپاه پاسداران شش بیمارستان در کشور برای بیماران کرونایی در نظر گرفته است.

بیمارستان صحرایی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در بازدید از روند خدمت رسانی بیمارستان صحرایی شهید فاطمی نیروی دریایی سپاه در بندرعباس گفت: نیروی دریایی سپاه پاسداران شش بیمارستان در کشور برای بیماران کرونایی در نظر گرفته است.
تنگسیری اظهار داشت: اکنون بیمارستان صاحب الزمان بندرعباس با ۱۰۰ تخت و ۵۰ تخت در بیمارستان صحرایی شهید فاطمی، بیمارستان چالوس با بیست تخت، بیمارستان مسلمین شیراز با ۱۰۰ تخت، بیمارستان شهید سلیمانی چاه مبارک و بیمارستان قائم بوشهر هر کدام با ۴۰ تخت در حال خدمات رسانی هستند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: در مرکز بهداری جنوب هم ۵ بیمارستان صحرایی برای بیماران کرونایی راه اندازی شده است و در صورت نیاز در شهرستان جاسک هم بیمارستان صحرایی راه اندازی می‌شود.
سردار علیرضا تنگسیری گفت: اکنون بیمارستان صحرایی شهید فاطمی بندرعباس دارای ۵۰ تخت سرپایی و ۵۰ تخت بستری است.
وی افزود: به طور میانگین روزانه ۴۰۰ بیمار کرونایی به صورت سرپایی در بیمارستان صحرایی شهید فاطمی ویزیت می‌شوند و امروز نیز یک بیمارستان ۴۰ تختخوابی دیگر در شهرستان بندرلنگه برپا می‌شود.
فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره همکاری در زمینه واکسیناسیون هم گفت: تزریق واکسن در جزایر خلیج فارس توسط بخش بهداشت فرماندهی بهداری نیروی دریایی سپاه انجام شده است و در شهر بندرعباس و برخی نقاط جنوبی نیز همکاران ما طبق نظام هماهنگ بهداشت درمان کشور در حال تزریق واکسن به مردم هستند و آمادگی داریم در مناطق مورد نیاز دیگر هم بنا بر ظرفیت موجود این اقدام را انجام دهیم.
دریادار تنگسیری افزود: در بخش‌های بهداشتی هم در برخی نقاط کم برخوردار و حاشیه شهر‌های جنوبی با راه اندازی کارگاه‌های ماسک سازی، ماسک و مواد ضدعفونی کننده بصورت رایگان بین مردم این مناطق توزیع شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه