صدور دستور آزادی ۵۱ زندانی در قم

روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب قم از صدور دستور آزادی ۵۱ زندانی در قم همزمان با ماه محرم خبرداد.

کمک به آزادی زندانیان

به گزارش خبرگزاری موج قم، رییس کل دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب قم به همراه جمعی از قضات از مجموعه زندان قم بازدید و دستور آزادی ۵۱ نفر از زندانیان غیرامنیتی و واجد شرایط را صادر کردند.

بر اساس این گزارش، در این بازدید مسوولان قضایی و قضات استان از نزدیک و به‌صورت چهره به چهره با زندانیان متقاضی دیدار و به درخواست‌های آنان رسیدگی کردند و دستورات لازم برای حل مشکلات زندانیان در برخورداری از نهادهای ارفاقی صادر شد.

این گزارش حاکی است: طرح پایش و غربالگری زندانیان به‌صورت مستمر در استان قم انجام می‌شود؛ در این طرح، قضات با بررسی پرونده‌های مددجویان واجد شرایط، به‌منظور تغییر وضعیت زندانیان و آزادی آن‌ها از راهکارهای قانونی تخفیف و تعلیق مجازات، اعطای مرخصی و موافقت با مرخصی پایان حبس استفاده می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه