سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

حسین سلیمی خبر داد؛

افزایش ۵۰ درصدی توان تولید آب شیرین کن های نیروگاه بندرعباس

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از افزایش ۵۰ درصدی توان تولید آب شیرین کن های این نیروگاه تولید خبر داد.

نیروگاه+بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حسین سلیمی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار داشت: برای بر طرف کردن مشکلات تولید آب در آب شیرین کن های نوع  MED_TVC که سه واحد از این نوع در نیروگاه وظیفه ی تولید آب مقطر مورد نیاز واحدهای بخار نیروگاه حرارتی بندرعباس را بر عهده دارند در پی کاهش ناگهانی تولید آب، پس از بررسی های انجام شده توسط متخصصان این نیروگاه برای واحد های شماره ۱ و شماره ۳، برنامه کاری جهت رفع مشکلات موجود برنامه ریزی شد و توسط پرسنل غیور نیروگاه به طور شبانه روزی و در کوتاهترین زمان ممکن با موفقیت انجام شد.
سلیمی با بیان اینکه واحد آب شیرین کن شماره ۱ شامل اسید شویی واحد، سرویس نازل‌های آب پاش، ترمیم هدر آب پاش افکت چهار، تعوض ولو خروجی فیلتر است، تصریح کرد: آبشیرین کن شماره ۳ شامل سرویس نازل‌های آب پاش، سرویس فیلتر، تعویض ولو ورودی فیلتر است.
وی با بیان اینکه انجام اسید شویی به دو منظور انجام شده است، خاطرنشان کرد: اول به منظور حذف رسوبات تشکیل شده بر روی لوله های افکت ها که مانع تبادل حرارت و در نتیجه کاهش تولید آب شیرین کن می شدند و دوم به منظور تمیز شدن سطح لوله ها و محیا شدن شرایط کار تعمیراتی در حال اجرا بر روی این آب شیرین‌کن است.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: به همت کارکنان تلاشگر بهره برداری شیمی و اداره تاسیسات مکانیک در شرایط سخت کاری و آب و هوایی و همچنین دمای بالای افکتهای آبشیرین کن و محدود بودن تعداد نفرات با توجه به شرایط بیماری منحوس کرونا، با انجام موفق تعمیرات مذکور بخش عمده ای از مشکلات تولید آب برطرف شد. لازم به ذکر است این افزایش تولید در روند تولید واحدها تاثیر به سزایی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه