سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

شهروندان ایده‌های عزاداری را به شهرداری اعلام کنند

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری قم گفت: شهروندان ایده‌های عزاداری را به شهرداری اعلام کنند.

مهدی کلانترزاده

به گزارش خبرگزاری موج قم، مهدی کلانترزاده با تسلیت فرارسیدن ماه عزای حسینی، اظهار داشت: درخواست ما از مردم خوب شهر قم و همشهریان عزیز این بوده که به حرمت ماه عزای اهل‌بیت(ع) و عشقی که همگی از طفولیت به امام حسین(ع) داریم، یک پارچه مشکی ساده و بیرق ساده به نشانه ایام عزای سرور و سالار شهیدان در سر درب کوچه‌ها نصب کنیم.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم ابراز کرد: مدیریت شهری فضاسازی تبلیغاتی در میادین و خیابان‌های اصلی شهر را انجام می‌دهد و این شهروندان و اصناف بوده که نیاز است برای کمک به فضاسازی در کوچه و پس‌کوچه‌ها به کمک شهرداری آیند.

وی با بیان اینکه در موضوع تولید محتوا، بیشتر برنامه‌ها در اختیار سازمان فرهنگی، هنری ورزشی شهرداری قم است تصریح کرد: در این زمینه نیز با تشکیل ستاد ماه محرم و صفر به دستور شهردار اقدامات مناسبی را برای این ایام در نظر گرفته‌اند.

کلانترزاده یادآور شد: برخی از آئین‌ها امروز به فراموشی سپرده‌شده و تمام تلاش و برنامه‌ریزی ما احیای این آئین‌ها و مراسم‌ها ازجمله چهارپایه خوانی و یا چاوش‌خوانی است.

وی با تأکید بر اینکه در موضوع چاوشی خوانی در مناطق بافت تاریخی شهر هماهنگی لازم انجام‌شده است، عنوان کرد: در این زمینه و همچنین سایر آئین‌های ماه محرم که به فراموشی سپرده‌شده باشد، شهرداری آمادگی برگزاری و اجرای برنامه‌ها را دارد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم گفت: احیاء آئین‌های سنتی و قدیمی ماه محرم در دستور کار برنامه‌های شهرداری است و در این زمینه نیز شهروندان هر ایده‌ای داشته باشند می‌توانند به روابط عمومی شهرداری مستقر در شهرداری مرکزی انتقال دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه