سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

اجرای طرح”قم در مسیر تحول” و افتتاح پروژه‌ها تا پایان سال ادامه خواهد داشت

شهردار قم گفت: اجرای طرح”قم در مسیر تحول” و افتتاح پروژه‌ها تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

سید مرتضی سقائیان نژاد

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید مرتضی سقائیان‌نژاد امروز در آئین افتتاح پروژه‌های شهرداری قم که با حضور استاندار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و همچنین جمعی از مسئولان استانی و مدیریت شهری برگزار شد، با قدردانی از اعتماد مجدد شورای شهر قم اظهار داشت: در این راه از خدا طلب توفیق دارم تا وظایف خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهم؛ در آغاز دور جدید مسئولیت از همه طلب کمک داشته و امیدواریم قم را در تراز شهر جهانی نگه‌داریم.

وی به افتتاح پروژه‌های شهرداری قم اشاره کرد و گفت: در این راستا هر چهارشنبه پروژه‌هایی را افتتاح می‌کردیم که ازاین‌پس این طرح‌ها و پروژه‌ها چهارشنبه‌های آخر هرماه انتقال می‌دهیم؛ در این راستا نیز افتتاح پروژه‌های مختلف ازجمله فاز نخست قطار شهری قم، افتتاح پروژه ساختمان‌های اداری منطقه دو و سه، ادامه تکمیل پارک هزار هکتاری و تکمیل خیابان‌های شهید فهیمی و عمار یاسر و استاد فقیهی، تکمیل سوله‌های ورزشی، پیاده‌روها، جمع‌آوری خطوط متروکه ریلی، افتتاح ساختمان شورای شهر، ورود ۵۰ اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل شهری و بهره‌برداری از خط دوم پسماند به همراه سایر طرح‌های دیگر تا پایان سال به مرور افتتاح می‌شود.

شهردار قم خاطرنشان کرد: به‌صورت تخصصی نیز برنامه‌های جدید برای مدیریت در شهر قم داریم که آن نیز با هماهنگی شورای شهر اجرا می‌شود تا بتوان قم را در تراز خود رساند.

وی با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی افزود: در عصری به سر می‌بریم که رسانه‌های نوظهور یکی پس از دیگر به وجود آمده که باید در این راستا رسانه‌ها با دقت تمام و بهره‌گیری از  فناوری و هنرمندی پیش‌بینی لازم را انجام دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه