سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

حسین مصری پور در گفتگو با موج:

خادمیاران در کانون سادات بنی الزهرا فعل معصوم را نصب العین خود قرار دادند

مدیر خیریه کانون خدمت رضوی سادات بنی الزهرا گفت:در این کانون خادمیاران رضوی به صورت خانوادگی به ذریه حضرت زهرا خدمت می کنند.

خادمیاران رضوی

حسین مصری پور در گفت و  گو با خبرنگار خبرگزاری موج  اصفهان، با اشاره به خدمت خادمیاران در این کانون به صورت خانوادگی اظهار داشت: وظیفه خادمیارانی که در این کانون با ما همکاری می کنند عمل معصوم است وفعل معصوم را نصب العین قرار داده اند.

وی تصریح کرد:غذاها ،سبدهای ارزاق، جهیزیه وحتی کالاهای خانگی که برای کمک به مددجویان مصوب می شود ،به وسیله خادمیاران وهمسران آنها یعنی به صورت خانوادگی همراه با نوعروسان مددجویان و خانواده آنها این وسایل را با ماشین شخصی خود به منزل آنها منتقل وبه شکل آبرومندی به دست خانواده های سادات نیازمندمی رسانند.

این مقام مسئول افزود: خادمیاران در این کانون؛حامیان ذریه حضرت زهرا هستند و هم گره گشایی می کنند و هم اینکه به خیریه کمک می کنند و غذاها و ارزاق را مانند امیرالمومنین با ماشین خود وبا دست خود به دست سادات می رسانند.

مصری پور در ادامه از اقدامات این کانون درایام ماه ذی الحجه به ویژه در دهه ولایت یاد کرد و اظهار داشت: در ابتدای ماه ذی الحجه به مناسبت ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا با هزینه ای بالغ بر۳۰۰ میلیون تومان برای ۶۰ نوعروس چند قلم از اجناس اصلی جهیزیه مانند یخچال،اجاق گاز و ماشین لباسشویی را تهیه و آنها را در اختیار ایتام سادات قرار دادیم که آنها خشنود و خرسند و آبرومند وارد زندگی خود شوند.

وی در ادامه ازذبح ۳۰ گوسفند در عید قربان خبر داد واذعان کرد: با اجازه هایی که از دفتر مراجع گرفتیم،تصمیم بر این شد که این قربانی ها را در دهه ولایت بتوانیم در بین مردم توزیع کنیم وبا هم افزایی که با هیئات ها  داشتیم توانستیم غذاهای بسیار زیادی از جمله صد و ده هزارغذا را در روز عید غدیر با همکاری موکب حضرت اباالفضل به دست مردم برسانیم.

وی از توزیع ۴۰ هزارپرس کباب و جوجه کباب با همکاری هیئت حضرت ابالفضل در روز عید خبر داد و گفت: در هیئت علوی نیز به همین شکل همکاری و هم افزایی داشتیم و در هیئت پامنار که معروف به خیریه سایه بان هست نیزدر این دهه، روزی پنج هزار غذا توزیع شده که هزار پرس از آنها را به نیازمندان تحت پوشش خیریه سادات دادیم.

مدیر خیریه کانون خدمت رضوی سادات بنی الزهرا بیان کرد: به نیت سن حضرت زهرا« سلام الله علیها»۱۸  قلم از اقلام  اصلی سبد غذایی، شامل: تمامی حبوبات، چای، برنج ، روغن، رب وماکارانی و ... در۳۱۳ بسته به نام یاران امام زمان به صورت شکیل در اختیار سادات نیازمند قرار دادیم.

حسین مصری پور تاکید کرد: در بین حدود هشتصد خیریه ای که در اصفهان وجود دارد تنها خیریه ای که توانمندسازی سادات را وظیفه خود می داند، همین خیریه سادات بنی الزهرا است که در خیابان چهارباغ پایین حدفاصل میدان امام حسین تا چهار راه تختی آخر کوچه ۱۱ است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه