سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مسئول کنترل آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان:

مبتلایان به کرونا از تردد غیرضروری در سطح شهر پرهیز کنند/آلودگی هوا تا پایان هفته ادامه دارد

مسئول کنترل آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با اشاره به آلودگی هوا تا پایان هفته ادامه دارد، از شهروندان به ویژه بهبود یافتگان و مبتلایان به کرونا درخواست می شود که از تردد غیرضروری در سطح شهر پرهیز کنند.

آلودگی هوا

به گزارش خبرگزاری موج همدان، مهدی خدابخشی مسئول کنترل آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با اشاره به آلودگی هوا تا پایان هفته ادامه دارد، از شهروندان به ویژه بهبود یافتگان و مبتلایان به کرونا درخواست می شود که از تردد غیرضروری در سطح شهر پرهیز کنند.

وی گفت: آلودگی هوا به علت آسیب زدن به بخش تنفسی و ریه‌های افراد سبب تشدید بیماری افراد مبتلا به کرونا می‌شود.

مهدی خدابخشی روز دوشنبه اظهار داشت: ریه ها و دستگاه تنفسی مبتلایان به کرونا آسیب پذیر شده و حتی پس از بهبود نیز بدن آنها به ویژه در برابر گرد و غبار حساس و آسیب پذیر است بنابراین با کوچکترین تنش و مشکل تنفسی احتمال حادتر شدن شرایط جسمی و تشدید بیماری وجود دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به افزایش غلظت هوا و آلودگی ناشی از ذرات گرد و غبار از شهروندان به ویژه بهبود یافتگان و مبتلایان به کرونا درخواست می شود که از تردد غیرضروری در سطح شهر پرهیز کنند.

مسئول کنترل آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان اظهار داشت: همچنین هم اینک وضعیت کیفی هوای همدان برای گروه های حساس ناسالم بوده بنابراین افراد مُسن، کودکان، بیماران قلبی، تنفسی، آسم و بانوان باردار نباید از خانه خارج شوند.

خدا بخشی بیان کرد: هم اینک به علت قرمز شدن وضعیت استان سالن های ورزشی تعطیل شدند و ورزشکاران در هوای باز اقدام به انجام تمرینات و دیگر ورزش های هوازی می کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به آلودگی هوای همدان باید ورزش ها و فعالیت های هوازی را به حداقل ممکن رساند چرا که احتمال بروز آسیب به بدن وجود دارد.

آلودگی هوای استان همدان از پنجشنبه هفته گذشته آغاز شده و طبق گزارش اداره کل هواشناسی این وضعیت تا پایان هفته جاری ادامه دارد.​

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه