سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

علیرضا محمدی کرجی ران خبر داد؛

اتمام نوسازی چهارمین انبار ترانزیت کالا در بندر شهید رجایی

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از اتمام نوسازی چهارمین انبار ترانزیت کالا (انبار شماره ۲۲) با حدود ۱۰ هزار متر مربع در بندر شهید رجایی خبر داد.

نوسازی

به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، علیرضا محمدی کرجی ران مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهارداشت: تعمیرات اساسی انبارهای عمومی بندر شهید رجایی براساس یک برنامه زمانبندی از سال گذشته آغاز و چهارمین انبار ترانزیت (انبار ۲۲) پس از اتمام تعمیرات اساسی وارد چرخه فعالیت خواهد شد.
وی انبارش اصولی و افزایش سطح ایمنی کالاها اساسی و ترانزیتی با هدف ارائه خدمات بهتر را به عنوان مهم ترین مولفه های مورد توجه در تعمیر و نوسازی عنوان کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: انبار یادشده دارای سکوی بار انداز به مساحت حدود ۷۵۰ متر مربع بوده که با توجه به تعمیرات صورت گرفته علاوه بر شرایط عادی، امکان استریپ کالا ( تخلیه و بارگیری کالا ) از طریق این سکوها نیز با سهولت انجام می پذیرد.
محمدی کرجی ران، اصلاح سیستم اطفا حریق و اتصال به شبکه اطفا حریق بندر، تعویض قطعات آسیب دیده سوله، ساماندهی و تعویض سیستم فاضلاب متناسب با شبکه فاضلاب بندر و اجرای رنگ نمای سوله را از اقدامات انجام شده در راستای نوسازی این انبار عنوان کرد.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با بیان اینکه نوسازی پنجمین باب انبار نیز با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی درحال انجام است، افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان شهریور امسال یک باب انبار دیگر نیز به اتمام می رسد.
وی یکی از اقدامات صورت گرفته در تعویض سقف انبارها را استفاده از پوشش ساندویچ پانل با آلیاژ آلوزینگ و فوم پر کننده بجای عایق پشم و شیشه عنوان کرد و اظهار داشت: به منظور کاهش و صرفه جویی در مصرف برق با استفاده از نورگیرهای شفاف پلی کربنات به مساحت حدود ۸۰۰ متر مربع در پوشش سقف تأمین نور؛ از این طریق میزان قابل توجهی از نور مورد نیاز انبارها در روز تامین می شود.
شایان ذکر است بندر شهید رجایی با برخورداری از ۱۹ باب انبار با احتساب یک باب انبار هانگارد حجم قابل توجهی از انبارش کالاهای اساسی و ترانزیتی کشور را به خود اختصاص داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه