سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

سرهنگ فرخ جمالی خبرداد

۲۳ فقره تصادف دوچرخه سوار در شهر همدان در سه ماهه نخست

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست امسال ۲۳ فقره تصادف دوچرخه سوار در شهر همدان ثبت شده، گفت: علت ۳۰ درصد بروز سانحه برای دوچرخه سوارها نیز رعایت نکردن حق تقدم از سوی رانندگان و بی توجهی به دوچرخه سوارها هنگام دور زدن است.

دوچرخه سواری شهردار تهران در سه شنبه های بدون خودرو

به گزارش خبرگزاری موج همدان، سرهنگ فرخ جمالی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست امسال ۲۳ فقره تصادف دوچرخه سوار در شهر همدان ثبت شده، گفت: آمار تصادف دوچرخه سوارها در شهر همدان از ابتدای سالجاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.

سرهنگ فرخ جمالی بیان کرد: در سه ماهه نخست امسال ۲۳ فقره تصادف دوچرخه سوار در شهر همدان ثبت شده که این رقم در فصل بهار سال گذشته، ۱۵ فقره تصادف بوده است.

وی ادامه داد: در این تصادفات ۲۳ دوچرخه سوار مصدوم و مجروح شدند که در ۷۰ درصد سوانح، دوچرخه سوارها و در ۳۰ درصد این سوانح رانندگان وسائط نقلیه مقصر شناخته شدند.

سرهنگ جمالی اضافه کرد: علت ۳۰ درصد بروز سانحه برای دوچرخه سوارها نیز رعایت نکردن حق تقدم از سوی رانندگان و بی توجهی به دوچرخه سوارها هنگام دور زدن است.

رییس پلیس راهور شهرستان همدان گفت: همه ساله با آغاز فصل بهار و گرم شدن هوا میزان استفاده از دوچرخه برای ورزش و تفریح بیشتر می شود و به تبع آن میزان سوانح این نوع وسیله نقلیه نیز افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: دوچرخه سواران خود را به مثابه عابر دانسته و به قوانین راهنمایی و رانندگی توجه چندانی ندارند در حالیکه طبق قانون دوچرخه نیز همانند وسیله نقلیه می تواند در سوانح رانندگی مقصر شناخته شود.

رییس پلیس راهور شهرستان همدان اظهار داشت: با توجه به سبک بودن دوچرخه و نداشتن هیچگونه حفاظی برای محافظت از دوچرخه سوار، در بیشتر سوانح دوچرخه سوار به شدت مجروح و مصدوم شده و حتی شاهد شکستگی شدید و نقص عضو نیز بوده ایم.

وی گفت: بیشتر دارندگان دوچرخه در فصل تابستان در مناطق تفریحی و گردشگری به صورت گروهی حضور یافته و بیشتر مواقع اقدام به حرکت خلاف جهت خودروها به ویژه در مسیر گنجنامه و حرکت با سرعت بالا در سرازیری ها می کنند.

رییس پلیس راهور شهرستان همدان اضافه کرد: همچنین دوچرخه شمار زیادی از افرادی که شب هنگام اقدام به تردد می کنند فاقد سیستم روشنایی بوده و رانندگان به علت ندیدن دوچرخه و دوچرخه سوار با آنها برخورد و تصادف می کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه