سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

با قرار گرفتن روی شاخص ۱۶۴ ؛

کیفیت هوای اصفهان در وضعیت قرمز قرار گرفت

کیفیت هوای کلانشهر اصفهان امروز ۲۳ تیرماه با قرار گرفتن روی شاخص ۱۶۴ در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم قرار گرفت.

آلودگی بحرانی هوای اصفهان - ۱۱ دی ۱۳۹۹

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، وضعیت کیفی هوا امروز در خیابان پروین و احمدآباد به ترتیب با قرار گرفتن روی شاخص ۱۰۲ و ۱۷۶ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و ناسالم برای عموم ثبت شده است.

همچنین دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه خرازی بر روی شاخص ۱۸۸ و در وضعیت ناسالم برای عموم قرار دارد.

کیفیت هوا در ایستگاه‌های استانداری روی عدد ۱۶۲ ثبت شده است و در وضعیت ناسالم برای عموم قرار دارد و دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه رودکی فعال نیست.

در حال حاضر تنها ایستگاه فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفی هوا در استان به جز اصفهان، شاهین‌شهر و سجزی است و شاخص کیفی هوای شاهین‌شهر و سجزی به ترتیب با قرار گرفتن روی عدد ۱۵۷ و ۱۷۸ در وضعیت ناسالم برای عموم ثبت شده است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه