سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه:

واگذاری ۶۳۹ واحد مسکونی به مددجویان زیرپوشش بهزیستی کرمانشاه

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از اشتغالزایی ۳۶۰ نفر از مددجویان در سال ۹۹ خبر داد و افزود: در بحث اشتغال مددجویان زیرپوشش بهزیستی علاوه بر توانمند سازی، بیشترین هدف ما تامین سلامت روح و روان و جامعه پذیر کردن این افراد است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از واگذاری ۳۱ واحد مسکونی به خانوارهای دارای ۲ معلول این استان در هفته بهزیستی خبر داد و گفت: مراسم نمادین واگذاری این واحدها همزمان با سراسر کشور در شهر سرمست برگزار می‌شود.

فرحناز محمدی در حاشیه عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدا با اشاره به شعار هفته بهزیستی گام دوم انقلاب، هوشمند سازی،  محله محوری و سلامت اجتماعی در خانواده است، افزود: مراسم واگذاری واحدهای مسکونی از طریق ویدئو کنفرانس همزمان با واگذاری ۲ هزار و ۵۷ واحد مسکونی در سراسر کشور با حضور مسوولان ارشد کشوری برگزار خواهد شد.

محمدی همچنین یکی از برنامه های مهم هفته بهزیستی در استان کرمانشاه را رونمایی از سامانه رصد آسیب اجتماعی اعلام کرد و یادآور شد: برگزاری رشته‌های مختلف ورزشی ویژه معلولان را نیز در این هفته داریم.

وی از دیگر برنامه‌های هفته بهزیستی را دیدار با خانواده های جامعه هدف، برگزاری نشست‌های تخصصی، تشریح برنامه ها از طریق صدا و سیما و رسانه ها، معرفی خدمات این نهاد و همچنین برگزاری نشست خبری اعلام کرد.   

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه بیش از ۶۷ هزار خانوار ریزپوشش بهزیستی این استان هستند، گفت:، از این تعداد، ۳۵ هزار خانوار مستمری بگیر هستند.  

محمدی تاکید کرد: بهزیستی استان کرمانشاه سال گذشته ۶۳۹ واحد مسکونی با کمک سایر ارگان ها و نهادها ساخته و به مددجویان زیرپوشش دارای فرزند معلول اهدا کرد در حالیکه ۱۳۷ واحد مسکونی تعهد داشت یعنی پنج برابر تعهد خود را اجرایی کردیم.

او همچنین از 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه