۲ هزار واحد صنفی و عمومی قم مورد بازدید قرار گرفتند

مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۲ هزار واحد صنفی و عمومی قم مورد بازدید قرار گرفتند.

بازرسی بهداشتی

به گزارش خبرگزاری موج قم، نرگس جعفری افضل در این زمینه افزود: در مجموع این بازدیدها میزان اجرای پروتکل‌های بهداشتی در دستگاه‌های اجرایی بیش از ۷۳ درصد و  اصناف ۶۰ درصد بود.

وی با تاکید بر اینکه در راستای کنترل و قطع زنجیره انتقال کرونا با متخلفان این حوزه به‌طورجدی برخورد می‌شود، تصریح کرد: در این مدت ۲۵ واحد صنفی از جمله تالارهای پذیرایی، آموزشگاه‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها به دلیل تخلف بهداشتی تعطیل شده‌اند.

مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: ۳۷ تیم بازرسی بهداشت محیط در استان قم با هدف پیشگیری از کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه