سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه:

سالانه بیش از چهار میلیون تن محصولات کشاورزی در کرمانشاه تولید می‌شود

نوربخش حاتمی با اعلام این‌که در هفته جهاد کشاورزی ۹۰ پروژه بخش کشاورزی استان بااعتبار حدود ۷۸ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۷۰۶ نفر افتتاح می‌شود، گفت: سالانه بیش از چهار میلیون تن محصولات کشاورزی در کرمانشاه تولید می‌گردد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص اهم برنامه‌های اجرایی در هفته جهاد کشاورزی ابراز داشت: پروژه‌ها شامل ۵۳ پروژه در بخش آب‌وخاک بااعتبار هشت میلیارد تومان و اشتغال ۱۴۶ نفر، ۱۴ پروژه باغبانی بااعتبار بیش از ۲۶ میلیارد تومان و اشتغال ۴۴۷ نفر، ۱۶ پروژه تولیدات دامی بااعتبار بیش از ۱۴ میلیارد تومان و اشتغال ۵۷ نفر و ۶ پروژه صنایع تبدیلی بااعتبار ۲۹ میلیارد تومان و ۶۶ نفر اشتغال است.

وی بابیان اینکه در این هفته یک پروژه نیز کلنگ زنی خواهد شد، گفت: برای آغاز عملیات اجرایی یک پروژه در بخش آب‌وخاک ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری انجام‌شده و برای ۲۰ نفر اشتغال به همراه خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه سخنانش کشاورزی را محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخش‌های مهم این استان مرزی و چهارفصل دانست و گفت: این استان علاوه بر تأمین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تأمین و تضمین می‌کند.

حاتمی افزود: همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش‌های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهارفصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان ازجمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده می‌شود.

وی اظهار داشت: از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه