سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

وضعیت کرونا در البرز

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: طی یک روز گذشته ۷۶ بیمار با علائم کرونا در مراکز درمانی بستری شدند که تعداد بیماران بدحال تحت مراقبت ویژه به ۶۵۲ نفر رسید.

کرونایی ها

به گزارش خبرگزاری موج البرز، محمد فتحی، رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز ، امروز در جمع اصحاب رسانه که در بستر فضای مجازی برگزار شد، گفت: از دیروز تا امروز ۱۲ خرداد ۱۴۰۰، ۷۶ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اظهار کرد: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۴۴ هزار و ۵۹۸  نفر است.

این مقام مسؤول یادآور شد: در حال حاضر تعداد ۶۵۲ نفر در مراکز درمانی بستری هستند که از این تعداد، ابتلای  ۳۱۴  نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

فتحی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۴۰۶۶ نفر رسیده است.

وی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۳۹ هزار و ۸۷۶ نفر از مراکزدرمانی ترخیص شده اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه