سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

اکبر بهنام جو:

واحدهای تولیدی و صنعتی راکد در اردبیل فعال می شوند

استاندار اردبیل گفت: مشکلات واحدهای راکد در شهرستان های مختلف احصا شده و اقدامات لازم بر رفع این مشکلات و ورود به چرخه تولید انجام می شود.

واحدهای تولیدی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنام جو ، استاندار اردبیل در جلسه برنامه ریزی برای فعال سازی واحدهای نیمه فعال و غیرفعال گفت: در سال گذشته اقدامات مناسبی در راستای فعال سازی واحدهای نیمه فعال و غیرفعال انجام گرفته و در سال جاری این برنامه ها با قوت ادامه می یابد.

وی از برنامه ریزی برای فعال کردن نمایشگاه مجازی برای انعکاس فعالیت های انجام گرفته در این راستا خبر داد و گفت: در این نمایشگاه که شامل تمامی شهرستان ها است،  فعالیت های در حال انجام نیز به اطلاع عموم خواهد رسید.

استاندار اردبیل اظهار کرد: مشکلات واحدهای راکد و نیمه فعال از جمله مشکلات بانکی و یا دیگر مشکلات سرمایه گذاری شناسایی و هماهنگی های لازم با بانک ها برای فعال سازی انجام می شود.

بهنام جو افزود: در صورتی که  سرمایه گذار واحد راکد و با نیمه فعال به دلایلی از جمله مالی و یا کم رونق بودن تولید نسبت به ادامه تولید اقدام نکند ، واحد تولیدی  به سرمایه گذار دیگر با خط تولید متفاوت معرفی و واگذار می شود.

وی گفت: در سال گذشته، با برنامه ریزی های صورت گرفته، ۵۹ واحد غیرفعال و نیمه فعال در بخش صنعت، معدن و تجارت و ۴۶ طرح در بخش کشاورزی _دام طیور و صنایع تبدیلی با حل مشکلات و تامین نقدینگی و مواد اولیه به چرخه تولید برگشتند.

استاندار اردبیل تصریح کرد: برای سالجاری ۷۴ واحد در بخش صنعت و معدن و ۹۶ واحد در بخش کشاورزی برای فعال سازی شناسایی شده است.

بهنام جو بیان کرد:  با ایجاد هماهنگی و تشکیل کمیته های تخصصی مقرر شد به صورت روزانه و با بررسی مسائل و مشکلات و حل آنها و همچنین تامین نقدینگی مورد نیاز و یا تغییر کاربری با نگاه نیاز بازار این واحدها به چرخه تولید باز گردند. 

وی اظهار کرد : در این راستا به صورت منظم در شهرستانها جلسات ستاد تسهیل با دستور کار فعال سازی واحدهای غیرفعال و نیمه فعال تشکیل و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد .

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه