سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

فریدون همتی:

یک فرد بازگشته از خارج کشور موجب ابتلای ۷۰ نفر به ویروس کرونا شد

استاندار هرمزگان بیان داشت: تردد‌های درون استانی یکی از عوامل اصلی انتشار بیماری کرونا است، به همین منظور در یکی از شهرستان‌های استان، فردی که از خارج کشور بازگشته بود در دیدار‌های خود ۷۰ نفر را به کرونا مبتلا کرد.

فرد بازگشته از خارج

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فریدون همتی، استاندار هرمزگان در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: تردد‌های درون استانی عامل اصلی شیوع کرونا است و مردم باید رفت و آمد به شهر‌ها و روستا‌ها را کاهش دهند و در خانه بمانند.
همتی با بیان اینکه فرمانداران با همکاری نیروی انتظامی باید نسبت به کنترل مبادی ورودی شهر‌ها اقدام و نظارت‌ها را تشدید کنند، افزود: عرضه قلیان و تجمع در سواحل شهر بندرعباس ممنوع است و نیروی انتظامی خودرو‌های پارک شده در ساحل را جریمه می‌کند.
وی بر اجرای دقیق  محدودیت‌های کرونایی در سطح استان تاکید کرد و افزود: برگزاری هرگونه تجمع از جمله مراسم عروسی و عزا نیز در سطح استان ممنوع است و با افراد خاطی برخورد قانونی خواهد شد.
استاندار هرمزگان عنوان کرد: افرادی که علائم بیماری کرونا دارند، باید خود را قرنطینه کنند و اگر نتیجه آزمایش فردی طبق مستندات مثبت باشد، اما نسبت به رعایت شرایط قرنطینه اقدام نکند و در جامعه حضور پیدا کند، دستگاه قضایی براساس قوانین تعریف شده با این افراد برخورد قاطع خواهد کرد.
همتی افزود: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در سطح استان رعایت دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی ضروری است.
وی گفت: مردم از برگزاری هرگونه دورهمی و افطاری دادن در ماه رمضان خودداری کنند.
استاندار هرمزگان، ترددهای درون استانی را یکی از عوامل اصلی انتشار بیماری کرونا دانست و عنوان کرد: به عنوان نمونه در یکی از شهرستان های هرمزگان، یک فرد که از خارج کشور بازگشته بود، در دیدار با خانواده و اقوام، موجب ابتلای ۷۰ نفر به ویروس کرونا شد.
همتی اظهار داشت: در شهرستان‌های قرمز استان شامل بندرعباس، قشم، بندرخمیر، بندرلنگه، پارسیان و میناب فعالیت مشاغل سطح ۲، ۳ و ۴ ممنوع است و در این شهرستان‌ها ۵۰ درصد کارکنان ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با ماموریت‌های اساسی و مدیریت شهری باید به صورت حضوری فعالیت کنند و ۵۰ درصد نیز دورکاری انجام دهند و در سایر ادارات نیز یک سوم کارکنان به صورت حضوری در محل کار حضور خواهند داشت و دو سوم کارکنان نیز به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.
استاندار هرمزگان گفت: در شهرستان‌های نارنجی استان شامل حاجی‌آباد، رودان و جاسک نیز فعالیت مشاغل سطح ۳ و ۴ ممنوع است و در این شهر‌ها دوسوم کارکنان ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با ماموریت‌های اساسی و مدیریت شهری باید به صورت حضوری فعالیت کنند و یک سوم کارکنان نیز دورکاری انجام دهند و در سایر ادارات نیز ۵۰ درصد کارکنان به صورت حضوری در محل کار حضور خواهند داشت و ۵۰ درصد نیز به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.
​وی افزود: ورود خودرو‌های شخصی با پلاک غیر بومی نیز به شهر‌های قرمز و نارنجی ممنوع است و خودرو‌های شخصی با پلاک بومی هم حق خروج از این شهر‌ها را ندارند.
این مقام مسوول ابراز داشت: در شهرستان‌های زرد استان شامل ابوموسی، بستک، بشاگرد و سیریک فعالیت مشاغل سطح ۴ ممنوع است و در این شهر‌ها همه کارکنان ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با ماموریت‌های اساسی و مدیریت شهری باید به صورت حضوری فعالیت کنند و در سایر ادارات نیز یک سوم نیرو‌ها دورکاری انجام خواهند داد.
همتی افزود: واحد‌های صنفی اگر محدودیت‌های کرونایی را رعایت نکنند، پلمب خواهند شد.
وی تصریح کرد: تردد شبانه خودرو‌ها نیز در تمامی شهرستان‌های استان هرمزگان از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد ممنوع است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه