سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

حسن خلج طهرانی خبر داد؛

بیش از یک هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی جدید در منطقه ویژه‌ اقتصادی خلیج فارس

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس از اجرای ۱۲ طرح توسعه‌ای در این منطقه‌ی عظیم اقتصادی خبر داد و افزود: با تکمیل این طرح‌ها که در مرحله‌ی ساخت و نصب تجهیزات قرار دارند، بیش از هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

منطقه خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حسن خلج طهرانی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های مناسب، منجر به جذب سرمایه‌گذار جدید و افزایش میل سرمایه‌گذاران فعلی برای انجام طرح‌های توسعه‌ای است و هم‌اکنون ۱۲ طرح توسعه‌ اقتصادی در منطقه ویژه در حال اجراست.
وی گفت: تکمیل این طرح‌ها سبب اشتغال‌زایی گسترده در منطقه و به‌تبع آن ایجاد رونق اقتصادی در جنوب کشور می شود، بنابراین بیش از هزار و 500 فرصت شغلی جدید در انتظار جوانان ایرانی به‌ویژه جوانان کوشای هرمزگان قرار دارد و امیدوارم به سهم خود بتوانیم به توسعه‌ اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری در استان کمک کنیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس بیان داشت: افزوده شدن 2.5 میلیون تن به ظرفیت گنده سازی، 3.4 میلیون تن بریکت آهن اسفنجی، 1.5 میلیون تن شش فولادی، 36 هزار تن حلال‌های نفتی، یک و نیم میلیون تن قیر و 41 هزار تن فرومنگنز می‌تواند جهشی چشمگیر در این میزان تولیدات این منطقه عظیم اقتصادی باشد.
وی در پایان میزان تقریبی سرمایه‌گذاری صورت گرفته برای اجرای این ۱۲ طرح را یک هزار و ۳۶۷ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: مناطق ویژه اقتصادی دارای مزایای متعدد برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان هستند و امیدوارم در سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» در عمل بتوانیم منویات مقام معظم رهبری را اجرایی کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه