سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سید روح اله لطیفی:

تا اطلاع ثانوی از ارسال محوله به مرز دوغارون خودداری شود

سخنگوی گمرک اعلام کرد: بر اساس بند ۲ صورتجلسه کمیته هماهنگی مرز دوغارون تا اطلاع ثانوی از کلیه گمرکات اجرایی و صاحبان کالا درخواست می شود تا از ارسال محموله های تجاری به گمرک دوغارون خراسان رضوی خودداری کنند.

سید روح الله لطیفی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک اظهار داشت: برای جلوگیری از ازدحام، توقف های طولانی و حوادث غیر مترقبه، به دلیل اعتراض و مسدود کردن مسیرهای مواصلاتی اسلام قلعه - هرات در افغانستان توسط رانندگان و خسارت دیدگان حادثه آتش سوزی  اسلام قلعه افغانستان، بر اساس بند ۲ صورتجلسه کمیته هماهنگی مرز دوغارون تا اطلاع ثانوی از کلیه گمرکات اجرایی و صاحبان کالا درخواست می شود تا از ارسال محموله های تجاری به گمرک دوغارون خراسان رضوی خودداری کنند.

سخنگوی گمرک ایران در ادامه گفت: بر اساس اعلام گمرک ابونصر فراهی افغانستان در ملاقات مرزی با مدیران گمرک و مسئولان مرزی ماهیرود خراسان جنوبی، محدودیت های وزنی جدیدی برای ورود کامیون های حامل کالاهای تجاری به افغانستان از این مرز اعلام شده است.

لطیفی گفت: این امر باعث کاهش خروج کالا از مرز ماهیرود و تراکم کامیون ها برای انجام ترانشیپمنت و یا ترانزیت خواهد شد که همکاری و هماهنگی  بیشتر صاحبان کالا با مدیران مرزی در ارسال محموله ها را می طلبد تا دچار توقف های طولانی نشوند.

وی در جهت محدودی اعلام شده افزود: براساس اعلام مدیران گمرک افغانستان از این پس از  ورود کامیون های با بار بیش از ۵۰ تن به افغانستان از این مرز جلوگیری خواهد شد

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه