سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

سال گذشته رخ داد؛

ساماندهی بیش از ۲۴۰ متکدی در شهر سنندج

مدیر مرکز جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان شهرداری سنندج از ساماندهی تعداد ۲۴۳ متکدی که تعداد ۱۶۱ نفر از آنها مرد و ۸۲ نفر زن بودند، خبر داد.

ساماندهی متکدیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، صلاح الدین وکیلی صبح امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه ها با اعلام این مطلب، اظهار کرد: یکی از آسیب‌های اجتماعی وجود متکدیان در معابر سطح شهر است که بعضاً موجب نارضایتی شهروندان می‌شود.

وی گفت: با هدف کاهش پدیده زشت تکدی گری در سطح شهر طرح جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان بصورت مستمر اجرا خواهد شد.

مدیر مرکز جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان شهرداری سنندج از ساماندهی ۲۴۳ متکدی در سال گذشته خبر داد و گفت: ۱۶۱ نفر از آنها مرد و ۸۲ نفر زن بودند.

وکیلی عنوان کرد: سال گذشته ۱۴۳ نفر از متکدیان جمع‌آوری شده متعهد به ترک تکدی گری شدند و با توجه به اینکه ۸ نفر از آنها از شهرها و استان‌های همجوار آمده بودند با اخذ تعهد کتبی به شهرهای محل سکونتشان انتقال داده شدند.

مدیر مرکز جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان شهرداری سنندج اضافه کرد: ۶۸ نفر از متکدیان به دلیل نداشتن سرپناه در مجتمع اسکان داده شده و ۲ نفر از آنان به کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی و ۳ نفر نیز به مراکز درمانی اعزام شدند.

وی افزود: ۱۹ کودک متکدی هم از سطح شهر در سال گذشته جمع‌آوری شد که با اخذ تعهد تحویل خانواده ه‌‌هایشان شدند.

مدیر مرکز جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان شهرداری سنندج افزود: اطلاعات متکدیان جمع‌آوری شده در سامانه آسیب دیدگان اجتماعی بطور کامل ثبت خواهد شد.

وکیلی از همکاری مراجع قضایی، نیروی انتظامی و دستگاه‌های حمایتی در راستای اجرای طرح جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان تقدیر و تشکر نمود و گفت: امیدواریم با تعامل و همکاری شهروندان بتوانیم در راستای کاهش پدیده زشت تکدیگری در سطح شهر گام برداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه