سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

امام جمعه تبریز:

خانواده‌های زندانیان نباید در شب عید فراموش شوند

امام جمعه تبریز با بیان اینکه خانواده‌های نیازمند زندانیان یکی از گروه‌های اولویت دار برای دستگیری و حمایت هستند گفت: این خانواده‌ها در شب عید مورد توجه قرار گرفته و فراموش نشوند.

امام جمعه تبریز

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در دیدار مدیر زندان مرکزی تبریز با وی، اظهار داشت: مجازات یک موضوع شخصی است و ارتباطی به خانواده‌های زندانیان ندارد و این خانواده‌ها باید حمایت شوند.

وی گفت: فعالیت‌های خوب، مؤثر اصلاحی، تربیتی و ارائه آموزش‌های قرآنی، فرهنگی و برنامه‌های توانمندسازی و حرفه آموزی به زندانیان بسیار مفید و مؤثر است و می‌تواند گام‌های مؤثری را در تربیت زندانیان برای بازگشت عزتمندانه به جامعه داشته باشد.

امام جمعه تبریز افزود: مجموعه سازمان زندان‌ها متولی اصلاح و باز پروری مجرمان و کمک کار بازگشت عزتمندانه به جامعه است که تحقق این هدف ارزشمند در زندان مرکزی تبریز در وضعیت خوب و قابل تقدیری قرار دارد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم تاکید کرد: برنامه ریزی و تمهید مقدمات برای بازگشت عزتمندانه زندانیان به جامعه نیازمند فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی و برنامه‌های اشتغال، حرفه آموزی و تحت پوشش قرار دادن زندانیان آزاد شده توسط دستگاه‌های متولی و مربوطه است و باید علاوه از سازمان زندان‌ها سایر نهادها و دستگاه‌های متولی نیز برای افرادی که از زندان آزاد می‌شوند برنامه‌ریزی مدون داشته باشند.

امام جمعه تبریز ادامه داد: گروه‌های جهادی، خیران و اهالی صنعت می‌توانند با نقش آفرینی مؤثر در این حوزه چرخه اصلاح و بازپروری را به نتیجه رسانده و مانع بازگشت مجدد افراد به سوی بزه، جرم و زندان شوند.

مدیر زندان مرکزی تبریز نیز در این دیدار گفت: به برکت حمایت و پشتیبانی گروه‌های جهادی خیران و مسئولین عالی قوه قضائیه در استان و مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی در بخش‌های مختلف شاهد درخشش فعالیت‌ها در حوزه زندانبانی هستیم به طوری که علاوه از شاخص بودن در موضوع حفظ قرآن، نهج البلاغه و آموزش‌های عمومی عقیدتی و مدرسه‌ای در سطح زندان‌های کشور موفق شده‌ایم.

حمید عباس زاده اظهار کرد: برای عملیاتی کردن سیاست‌های تحولی قوه قضائیه ۵۹ درصد از زندانیان را زیر پوشش برنامه اشتغال و حرفه آموزی قرار دهیم که این رقم ۹ درصد هم بیشتر از تکلیف سازمانی بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه