سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان همدان خبرد اد:

استان همدان در میان ۵ رتبه برتر سوادآموزی در کشور قرار گرفت

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به حوزه سوادآموزی، گفت: استان همدان در میان ۵ رتبه برتر سوادآموزی در کشور قرار گرفت

سوادآموزی اتباع بیگانه

به گزارش خبرگزاری موج همدان، یاسر نانکلی،  معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان همدان روز سه شنبه در شورای آموزش و پرورش همدان با اشاره به اینکه استان همدان در میان 5 رتبه برتر سوادآموزی در کشور قرار گرفت، افزود: دولت در قالب اجرای طرح مسکن ملی امسال در گام نخست عملیات اجرایی ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن فرهنگیان را در شهر همدان آغاز کرد.

 معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان همدان گفت: در راستای اجرای طرح اقدام ملی تولید مسکن، ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی برای معلمان در همدان ساخته می‌شود.

وی اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح، ۳۷۰ واحد مسکن فرهنگیان نیز در شهر ملایر برای معلمان شاغل و بازنشسته بدون مسکن ساخته می‌شود.

نانکلی با اشاره به اینکه در قالب این طرح ۱۷۰ هزار نفر از فرهنگیان در کشور خانه دار می شوند، عنوان کرد: در شهر همدان به دلیل برخی از محدودیت ها، ساخت این واحد ها در انتظار تامین زمین است که مسوولان با قوت پیگیر این موضوع هستند.

وی بیان کرد: این خانه ها قرار است ظرف بازه زمانی ۲ ساله و با تجمیع امکانات وزارت خانه های راه و شهرسازی و آموزش و پرورش ساخته شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: این استان با بررسی شاخص های مختلف در سال جاری در حوزه سواد آموزی در دسته پنج استان برتر کشور قرار گرفت.

احمد آقامحمدی اظهار داشت: بسته تحولی «پیوند زندگی» در سواد آموزی امسال برای نخستین بار در استان اجرایی می شود که بر اساس آن، سوادآموزان در کنار درس، مهارت یادگیری یک شغل را فرا می گیرند.

وی عنوان کرد: در حوزه سوادآموزی، امسال آموزش سه هزار و ۱۰۰ تن به استان همدان ابلاغ شد که سه هزار و ۲۱۳ تن پوشش داده شدند که از این نظر آمار استان ۳۱ درصد بیشتر از متوسط کشوری است.

بر اساس نتایج حاصل از سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، جمعیت استان همدان یک میلیون و ۷۳۸ هزار و ۲۳۴ تن و تعداد بی سوادان این استان نزدیک به ۴۹ هزار تن اعلام شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه