سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

عباس شمس اللهی خبر داد:

تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف کمی شرکت گاز استان ایلام در سال جهش تولید

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از تحقق کامل اهداف کمی ابلاغی این شرکت در زمینه های مختلف خبر داد و گفت: در سال جاری با توجه به اهداف کمی مشخص شده از سوی شرکت ملی گاز برای گاز ایلام ، جذب پنج هزارو ۵۰۰ مشترک جدید شهری تعریف شده بوده که از ابتدای سال جاری شش هزار و ۱۰۱ مشترک جذب شده است که این موضوع تحقق ۱۱۱ درصدی برنامه ابلاغی را نشان می دهد.

شمس اللهی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، عباس شمس اللهی به اجرای گازرسانی به مناطق مختلف روستایی استان اشاره کرد و افزود: در این زمینه جذب چهار هزار و ۵۰۰ مشترک جدید روستایی برای شرکت مصوب شده بود که از ابتدای سال جاری پنج هزارو ۸۶۱ مشترک جذب شده است که نشانگر رشد ۱۳۰ درصدی نسبت به میزان ابلاغی می باشد.

وی درصد تحقق جذب مشترک به ترتیب در مناطق شهری و روستایی را ۱۱۱ و ۱۳۰ درصد عنوان کرد و اظهارداشت: شرکت گاز استان ایلام با تلاش و کوشش قابل تقدیر در حال خدمت رسانی به آحاد مختلف جامعه و محرومیت زدایی است.

شمس اللهی خاطرنشان کرد: شرکت گاز استان ایلام از شهریور ماه سال ۹۸ بعنوان اولین شرکت گاز استانی نسبت به حذف قبوض کاغذی اقدام نمود و در سال جاری نیز تمام قبوض را به صورت پیامکی و الکترونیکی به مشترکین ابلاغ کرده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان ایلام به افزایش تاب آوری و پایداری شبکه توزیع گاز و رعایت اصول و الزامات پدافند غیرعامل در سطح استان اشاره و اظهار داشت: در سال جاری  با رینگ کردن خطوط تغذیه و ایستگاههای TBS، اقدامات متعددی بعمل آمد که خوشبختانه کمترین میزان قطع گاز مشترکین نسبت به سالهای اخیر را در استان داشته ایم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه