سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

دادستان کرمانشاه:

شایعه سازی امنیت جامعه را برهم می‌زند/ شایعه سازی کرونا را کنترل کردیم

شهرام کرمی بااشاره به تاثیرات شایعه سازی در برهم زدن امنیت در جامعه، اظهارکرد: شکل گیری و ترویج سریع شایعات و اخبار کذب یکی از مسائل و آسیب هایی است که نقش بارزی در برهم زدن امنیت جامعه دارد.

 دادستان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه به شایعه سازی هایی که طی یکسال گذشته هم درباره شیوع بیماری کرونا صورت گرفته اشاره ای کرد و افزود: شایعه سازی ضمن تشدید بحران رخ داده از مدیریت صحیح بیماری کرونا هم جلوگیری می کند.

دادستان کرمانشاه اضافه کرد: در این راستا، در همان ماه های ابتدایی شیوع این بیماری، "کارگروه ویژه مقابله با شایعه سازان فضای مجازی" با محوریت شیوع بیماری کرونا در استان را در دستور کار قرار دادیم.

وی خاطرنشان کرد: این کارگروه طی ماه های گذشته، ضمن رصد و پایش مستمر فضای مجازی، با مشاهده هرگونه موارد محتوایی همچون فیلم، خبر و عکس هایی که حاوی مطالب شایعه و کذب به قصد تشویش اذهان عمومی و افزایش نگرانی در جامعه بود، به شناسایی عاملین انتشار آن شایعات اقدام می کند.

کرمی افزود: پس از شناسایی عوامل شایعه ساز، در گام  اول با ارسال پیامک و یا دعوت حسب مورد توجیه، تذکر و اخطار داده می شود و چنانچه متعاقبا با رصدهای میدانی مشخص شود که این افراد به رفتارهای غیرقانونی خود با اصرار ادامه می دهند، با مستندسازی و گردآوری ادله، احضار و به مراجع قضایی معرفی می شوند.

وی یادآورشد: تاکنون افراد متعددی در این زمینه شناسایی و اقدامات قانونی در خصوص آنها لحاظ شده است.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه در خاتمه گفت: درماه های ابتدایی شیوع بیماری کرونا، اخبار جعلی و شایعات زیادی دررابطه با بیماری کرونا مطرح بود که خوشبختانه با اقداماتی که در دستور کار قرار دادیم، این موضوع درحال حاضر تاحدودی کمرنگ تر شده است.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه