سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

اکبر سلیم نژاد:

شفافیت در حوزه املاک نیاز به مستندسازی و تهیه بانک اطلاعاتی دارد

رئیس شورای اسلامی شهر کرج گفت: شفافیت در حوزه املاک نیاز به مستندسازی و تهیه بانک جامع اطلاعاتی دارد.

اکبر سلیم نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز، اکبر سلیم نژاد در حاشیه راه اندازی سامانه اتوماسیون املاک شهرداری کرج موسوم به «سامان شهر» با بیان اینکه این اقدام باید در سالهای قبل محقق می شد، اظهار داشت: هرچه سایه شفافیت بر دارایی های نهادها بیشتر گسترانده شود، میزان فساد و تخلفات و دست اندازی به منافع عمومی کاهش می یابد.

وی افزود: املاک بخش مهمی از دارایی های سرمایه ای شهرداری کرج را شامل می شوند که با راه اندازی سامانه «سامان شهر» اطلاعات آنها بروز در دسترس قرار دارد و فرایندهای مزایده و تهاتر و اجاره آنها توأم با شفافیت و عدالت خواهد بود و به مرور بستر هرگونه سوء استفاده و رانت برچیده می شود.

این مسئول تصریح کرد: آرمان و ایده آلِ ما افشای اطلاعات غیرمحرمانه مالی و اداری شهرداری در فضای مجازی و تحقق کامل شهرداری مجازی و الکترونیک است تا شهروندان به عنوان اصلی ترین تامین کنندگان منابع مالی شهرداری در جریان جزئیات هزینه و درآمد این نهاد باشند و به مرور دیوار اعتماد بین مردم و شهرداریها ترمیم می شود.

رئیس شورای شهر کرج در پایان از دستگاه قضا و نهادهای نظارتی درخواست کرد در بحث شفاف سازی، مستندسازی و تهیه بانک های جامع اطلاعاتی شهرداریها و سایر نهادها اعم از املاک، معاملات، واگذاریها و... همچون گذشته مطالبه گری لازم را داشته باشند تا از این گذر بستر شناسایی و مقابله با هرگونه دست اندازی به ثروت ها و منافع عمومی تسهیل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه