سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

حجت الاسلام منصور صابری:

اوقاف حق حوزه های علمیه اردستان را پرداخت نمی کند

مدیر حوزه علمیه شهید مدرس اردستان بیان داشت: اداره اوقاف و امورخیریه اردستان حق و حقوق حوزه های علمیه شهرستان را از موقوفات پرداخت نکرده است.

حجت الاسلام صابری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، حجت الاسلام منصور صابری در نشست با خبرنگاران گفت: اداره و اوقاف و امور خیریه شهرستان تا کنون از تحویل درآمد موقوفات به حوزه های علمیه خوداری کرده وجوه دریافتی را به شهرهای اصفهان ، کاشان پرداخت کرده می خواست مبلغی را هم به گلپایگان ارسال کند که با مخالفت مدیر حوزه های علمیه استان مواجه واینکار عملی نشد.

وی تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده توسط تولیت حوزه علمیه شهید مدرس و مدیریت حوزه قرارداد اجاره ۶ باب مغازه انتهای بلوار مصلی اردستان به این حوزه واگذار و درآمد حاصله در اختیار این حوزه قرار گرفت.

مدیر حوزه علمیه شهید مدرس اردستان با بیان اینکه‌این حوزه از سال ۱۳۶۸ توسط مرحوم  آیت اله محمد باقر شریعتی امام جمعه وقت اردستان احداث ودر سال ۱۳۸۷ مدیریت آن به حوزه علمیه اصفهان و زیر نظر آیت اله سید یوسف طباطبائی نژاد امام جمعه اصفهان قرار گرفت، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۷ طلبه در این حوزه دروس سطح مقدماتی را فرا می گیرند.

حجت الاسلام صابری در ادامه به چالش های پیش روی این حوزه اشاره و گفت: کمبود نیروی جوان در شهرستان ، شناخت کم مردم منطقه از حوزه و عدم اقبال افراد به حضور در حوزه علمیه از علت های کمی طلبه می باشد.

اوقاف اردستان

وی با بیان ویژگی های تحصیل در حوزه علمیه ابراز کرد: پذیرش طلبه از بین دانش آموزان کلاس هشتم تا دیپلم انجام می شود و این افراد می توانند همزمان با فراگیری دروس حوزوی و حفظ قرآن‌ کریم‌ به تحصیل در مدارس و دانشگاه ها نیز بپردازند و ۲ سال سربازی را در حوزه علمیه سپری کرده از دیگر مزایای طلبه گی استفاده کنند.

مدیر حوزه علمیه شهید مدرس اردستان به زمان ثبت نام حوزه اشاره و گفت: شروع ثبت نام از اسفندماه تا پایان مرداد سال آینده ودر ۳ مرحله انجام می شود و بزرگترین انگیزه طلبگی سربازی امام زمان (عج) است.

حجت الاسلام صابری در بخش دیگری از سخنان خود به کارهای جهادی حوزه علمیه شهید مدرس اشاره و افزود: به این‌منظور قرار گاه جهادی شهید قاسم سلیمانی تشکیل و با ورود ویروس کرونا به شهرستان در کنار کادر درمان در خدمت به بیماران تلاش کرده در امور دفن فوت شدگان از جمله کلیه کارهای مربوط به غسل ،کفن ، دفن و نماز میت اقدام کرده در این خصوص با کمک نماینده محترم مردم اردستان مبلغ ۱۳ میلیون تومان لباس مخصوص ضد آب خریداری نموده در ضدعفونی نقاط مختلف شهر با همکاری بسیج فعالیت کرده است.

وی در خصوص کمک های مومنانه تصریح کرد: از طریق بنیاد مهدویت و با کمک نیکو کاران در این مدت ۸۰۰ بسته غذایی به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان تهیه و دربین نیازمندان توزیع شده ، ۳ مورد جهیزیه به ارزش ۵۰ میلیون تومان نیز به نو عروسان تحویل شده است.

مدیر حوزه علمیه شهید مدرس و بنیاد مهدویت اردستان اظهار داشت: از طریق این بنیاد علاوه بر اقدام های صورت گرفته بالغ بر ۲۴ میلیون تومان دارو در اختیار بیماران نیارمند گذاشته شده ، ۱۶ تبلت و‌گوشی تلفن همراه به ارزش ۸۰ میلیون تومان به دانش آموزان نیازمند تحویل شده ، ۱۳۰ کودک دارای سوء تغذیه در ۵ مرحله با مبلغ هرمرحله ۲۶ میلیون تومان تحت پوشش قرار گرفته اند.

حجت الاسلام صابری ضمن‌ سپاسگزاری از همکاری شهروندان و‌نیکوکاران‌ از اقشار مختلف در خواست کرد: در رابطه با تامین اقلام مورد نیاز نیازمندان با این بنیاد همکاری مستمر داشته باشند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه