سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

عبدالرسول دریایی مطرح کرد؛

لزوم به کارگیری ظرفیت جوانان نخبه در شیلات هرمزگان

مدیر کل شیلات هرمزگان با تاکید بر استفاده از ظرفیت جوانان و نخبگان در توسعه پایدار شیلات هرمزگان، گفت: استقبال از ایده ها و نوآوری های شیلاتی در اولویت برنامه های شیلات هرمزگان است.

عبدالرسول دریایی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عبدالرسول دریایی مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه بدون شک نوآوری در کنار اعتماد به نسل جوان و نخبگان در هر علم و صنعتی می تواند بستر ساز پیشرفت و توسعه باشد تصریح کرد: شیلات هرمزگان نیز در همین راستا همواره سعی دارد از ظرفیت های عظیم جوانان نخبه هرمزگان و جامعه دانشگاهی استفاده کند.

وی با بیان اینکه  با وجود رشد جمعیتی جهان، بدون شک در آینده وابستگی غذایی به دریا و آبزیان پرورشی بیشتر خواهد شد، گفت: از همین رو شیلات هم در بحث امنیت غذایی و هم اشتغال به ویژه در استان هرمزگان بسیار حائز اهمیت است و حمایت از آن لازمه تامین امنیت و اشتغال است.

دریایی با اشاره به محدود بود منابع در دریا و در خشکی و همچنین افزایش روزانه نیاز بشر  به منابع مختلف، اظهار داشت: به کارگیری ظرفیت نخبگان، دانشگاهی و استفاده از راهکارهای ایشان در این زمینه می تواند کارگشا باشد.

همچنین در این نشست با تاکید بر توسعه فن آوری های جدید در توسعه آبزی پروری و در دستور کار قرار گرفتن استفاده از سطوح کمتر با تولید بیشتر، بر توجه به پرورش متراکم میگو، پرورش ماهی در قفس، تکثیر ماهیان دریایی و پرورش ماهی دریایی در سیستم مدار بسته تاکید شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه