سرخط خبرها
  • استخراج غیرمجاز، برق ۳ واحد صنعتی تهران را قطع کرد
  • توصیه نیلی به پزشکیان؛ کمی آرام‌تر گران کن
  • گودرزی: پیامک حذف کالابرگ خطای سامانه بود
  • انهدام باند جعل گذرنامه و کلاهبرداری در تهران
  • پیش‌بینی وزش باد برای تهران طی ۵ روز آینده
  • تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت تا ۳۱ شهریور
  • نایب قهرمانی دختران وزنه‌بردار ایرانی در آسیا برای نخستین بار در تاریخ/ پسران نیز در جایگاه دوم ایستادند
  • اولین اولویت سازمان تامین اجتماعی باید واگذاری شرکت‌های دولتی باشد
  • انهدام ۲ هسته عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب‌شرق کشور
  • تمدید مهلت معرفی مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

تعداد فوتی‌های کرونا در البرز به ۲۶۴۲ نفر رسید

البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۶۴۲ نفر رسیده است.

ویروس کرونا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز،  محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز دوم بهمن ماه ۴۰ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز  ۲۹ هزار و ۷۸۶ نفر است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۲۸۲ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای  ۶۰  نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۶۴۲ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۷ هزار و ۸۵۷  نفر  از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه