سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

سرپرست اورژانس کشور تاکید کرد؛

بازدید بازرسان وزارت بهداشت از مراکز درمانی کشور

سرپرست مرکز اورژانس کشور، در بازدید از اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی استان البرز، گفت: تمامی مراکز درمانی کشور توسط بازرسان و گروه ناظرین تحت بازدید و ارزیابی قرار می گیرد.

پیرحسین کولیوند

به گزارش خبرگزاری موج، دکتر پیرحسین کولیوند ضمن بازدید از اورژانس بیمارستان های شهید مدنی، شهید رجایی، کمالی،اتاق عمل بیمارستان مدنی و بخش های ویژه بیمارستان کمالی، از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات دهی به مردم قرار گرفت.

وی از افزایش تخت های بیمارستانی و تاسیس بخش های جدید ابراز رضایت کرد و اظهارداشت: جا دارد با توجه به شرایط خاص بیمارستان کمالی، این مرکز به عنوان بیمارستان جامع تخصصی بانوان در نظر گرفته شود.

سرپرست مرکز اورژانس کشور در ادامه از پایگاه هوایی اورژانس ۱۱۵ البرز بازدید نمود و با اشاره به انجام ۴۵ ماموریت و اعزام ۱۵۰ مصدوم و بیمار به بیمارستان ها توسط اورژانس هوایی در کشور، گفت: اختصاص بالگرد به استان پرتردد البرز برای نجات جان مصدومان و حادثه دیدگان جای خرسندی دارد.

کولیوند افزود: از شروع طرح نوروزی تاکنون ۱۲۰۹۱۸ ماموریت توسط اورژانس اقدام شده که ۸۸۳۵ ماموریت آن در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

وی گفت: تمامی بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور توسط بازرسان و گروه ناظرین تحت بازدید و ارزیابی قرار می گیرد که مردم از خدمات مطلوب درمانی بهره مند گردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه