سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

آیت‌ الله رئیسی در کرمانشاه:

مسائل بررسی‌شده کرمانشاه را امروز با مدیران مطرح و همین‌ جا حل خواهیم کرد

رئیس قوه قضاییه در بدو ورود به کرمانشاه با تأکید بر نقش‌آفرینی مردم این استان در عرصه‌های مختلف انقلاب، گفت: با اعزام ۲۳ نفر از همکاران پیش از ورودم کرمانشاه مسائل بررسی‌شده و سعی خواهیم کرد ه همین‌جا موارد مرتفع گردد.

رئیس قوه قضاییه در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رئیس قوه قضاییه در ادامه سفرهای استانی خود به استان کرمانشاه سفرکرده و در بدو ورود با استقبال نماینده ولی فقیه در استان، استاندار کرمانشاه، رؤسای دستگاه قضای استان و دیگر مسئولین با تأکید بر اینکه مردم کرمانشاه در همه عرصه‌ها خوب امتحان پس داده‌اند، ابراز داشت: مردم استان کرمانشاه هم در هشت سال دفاع مقدس خوب درخشیدند و هم در دیگر عرصه‌ها خوب امتحان پس داده‌اند.

آیت‌ الله رئیسی اظهار کرد: استان کرمانشاه هم در آغاز جنگ تحمیلی نقش‌آفرین جدی بود و هم در پایان دفاع مقدس و مردان غیور و زنان باهمت این استان در مقابل دشمنان و منافقین ایستادگی کردند و درصحنه‌های دیگر هم به‌خوبی امتحان خود را پس دادند.

وی ادامه داد: امروز توفیق دست داد تا در ادامه سفرهای استانی به کرمانشاه سفر کنیم، البته ازاین‌جهت که به‌واسطه شرایط کرونایی نمی‌توانیم در این سفر نشست‌های مردمی داشته باشیم، متأسفیم، اما به هر میزان که بشود جلساتی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: قبل از انجام این سفر ۲۳ نفر از همکاران را به این استان اعزام کردیم تا در جای‌جای استان مسائل قضایی و مشکلات و مسائل اداری و سازمانی را بررسی کنند که گزارشات آن‌ها را دریافت کرده و امروز در نشستی با مدیران استان و همکاران قضایی هم از نقطه نظرات آن‌ها مطلع شده و هم نکاتی را خدمت آن‌ها خواهیم گفت.

وی با ابراز امیدواری از ایجاد نتایج خوب و در راستای توسعه استان، برای کرمانشاه، عنوان کرد: مجموعه بررسی‌ها و تحقیقات میدانی که دوستان انجام دادند و نتیجه نشست‌ها را در جلسه شورای عالی قوه قضاییه بررسی خواهیم کرد و برخی مسائل را که می‌شود در استان تصمیم‌گیری کرد همین‌جا در مورد آن‌ها تصمیم خواهیم گرفت و رفع برخی مشکلات و کاستی‌ها را هم در مرکز دنبال می‌کنیم.

گفتنی است که از دیگر برنامه‌های آیت‌الله رئیسی، ریاست قوه قضاییه در سفر به کرمانشاه نشست با برخی فرهیختگان استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است که اخبار آن متعاقباً درج می‌گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه