سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

آموزش‌های ترافیکی می‌تواند در شبکه شاد ارائه شود

سرپرست سازمان ترافیک و حمل و نقل شهرداری قم گفت: آموزش‌های ترافیکی می‌تواند در شبکه شاد ارائه شود.

شبکه شاد

به گزارش خبرگزاری موج قم، قاسم طالبی با تأکید بر اهمیت آموزش در ارتقاء فرهنگ شهروندی در حوزه ترافیک اظهار داشت: برای ساماندهی ترافیک و داشتن شهری پاک علاوه بر توسعه محورهای ترافیکی باید به ارتقاء فرهنگ ترافیک نیز اهمیت دهیم.

سرپرست سازمان ترافیک و حمل‌ونقل شهرداری قم فعالیت‌های کمیته آموزش سازمان ترافیک را تشریح کرد و افزود: کمیته آموزش ترافیک سازمان از یک سال گذشته آغاز به کار کرده و توانسته پویش‌های مختلفی را برنامه‌ریزی و اجرا کند.

طالبی شیوه ویروس کرونا را در ارائه برنامه‌های آموزشی مؤثر دانست و تصریح کرد: بازخوردهای خوبی از عملکرد اتوبوس آموزشی در سطح شهر داشتیم اما به علت رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعلاً فعالیت ندارد.

وی از چاپ کتابچه‌های آموزشی برای مدارس خبر داد و خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های سازمان اجرای تئاترهای خیابانی و تذکر نکات مهم ترافیکی به رانندگان و عابران پیاده بوده است.

وی همکاری سازمان ترافیک و سازمان فرهنگی و ورزشی را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: در سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم نیز کمیته‌ای باهدف ارتقاء فرهنگ ترافیک تشکیل‌شده و اجرای پویش احترام به خط سفید نتیجه فعالیت این کمیته است.

سرپرست سازمان ترافیک و حمل‌ونقل شهرداری قم با یادآوری دوباره محدودیت‌های فعالیت‌های آموزشی به علت شیوع ویروس کرونا تأکید کرد: با بازگشایی مدارس و امکان فعالیت اتوبوس آموزشی برنامه‌های فرهنگی با جدیت دنبال می‌شود.

نیک همچنین از ارائه آموزش‌های ترافیکی در شبکه شاد نیز خبر داد و بیان کرد: در حال رایزنی با شبکه شاد برای ارائه آموزش‌های ترافیکی در این شبکه برای دانش آموزان هستیم.

وی ادامه داد: محتواهای آموزشی در قالب کلیپ‌های کوتاه و داستان به‌صورت آموزش‌های فوق‌برنامه در این شبکه در اختیار دانش آموزان گذاشته می‌شود و تا توافق نهایی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام خواهد شد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه