سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

از سوی شهردار سنندج؛

شیوه نامه ساماندهی دستفروشان اعلام شد

شهردار سنندج از کلید خوردن و اجرای شیوه نامه ساماندهی دستفروشان پیاده راه فردوسی در روزهای آتی خبر داد.

ساماندهی دستفروشان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، حشمت‌الله صیدی پیش از ظهر امروز در جلسه اتخاذ تصمیم نهایی در خصوص اجرای طرح ساماندهی دستفروشان خیابان فردوسی که با حضور استاندار و دستگاه‌های ذیربط بر گزار شد، اظهار کرد: بعد از اتمام طرح پیاده راه فردوسی یکی از مطالبات بحق شهروندان از مجموعه مدیریت شهری بحث ساماندهی دستفروشان این خیابان بود.

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: جلسات مختلفی با حضور نمایندگان دستفروشان، کسبه خیابان فردوسی و همچنین جمعی از کارشناسان حوزه مدیریت شهری برگزار شد و گزینه‌های نهایی اجرای طرح ساماندهی دستفروشان برای اجرا با حضور همه دستگاه‌های مرتبط به شور گذاشته شد.

وی گفت: براین اساس، تصمیم نهایی در خصوص ساماندهی دستفروشان خیابان فردوسی اتخاذ گردید.

صیدی اعلام کرد: بر اساس این طرح هفت نقطه از سطح شهر برای برپایی روز بازار در مکان‌های نظیر  پارک معلم، جنب پل بهاران، پارک کودک، شهرک مولوی، حریم سبز بلوار نظام مهندسی و همچنین برپایی روز بازار در پیاده راه فردوسی و بلوار حمدی در روز جمعه از ساعت ۹ تا ۱۳ ظهر تعیین شد.

وی اعلام کرد: علاوه بر برپایی روز بازار ۶ شب در طول هفته دستفروشان می‌تواند بصورت شب بازار در این خیابان فعالیت کنند.

شهردار سنندج افزود: ساعت فعالیت دستفروشان در شب بازار فردوسی در ۶ ماهه نخست سال از ساعت ۲۰:۳۰ لغایت یک بامداد و در ۶ ماهه دوم از ساعت ۱۸:۳۰ لغایت ۲۴ شب می‌توانند در این خیابان حضور داشته باشند.

وی در خصوص زمان اجرای طرح ساماندهی دستفروشان گفت : از روز یکشنبه ۱۴ دی ماه سال‌جاری طرح اجرا خواهد شد.

صیدی عنوان کرد: پیمانکار مجری بازار طرف قرارداد با شهرداری نسبت به تهیه میز اقدام نموده و دستفروشان با رعایت ضوابط و مقررات می‌توانند با نظارت این شرکت فعالیت کنند.

وی از دستفروشان و کسبه درخواست کرد با تعامل و همکاری لازم مجموعه مدیریت شهری را در جهت اجرای بهتر این طرح یاری کنند.

شهردار سنندج از همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط در بحث ساماندهی دستفروشان تقدیر کرد و ابراز امید واری نمود با اجرای بهتر این طرح گام مهمی در اجرای برقراری نظم و انضباط شهری در هسته مرکزی و دیگر خیابان های سطح شهر برداشته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه