سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

رئیس بهزیستی کشور در بازدید از خانه امن در یزد؛

لزوم اطلاع رسانی درباره خانه امن برای مراجعه افراد دارای شرایط زندگی سخت

معاون وزیر و رئیس بهزیستی کشور در بازدید از خانه امن در یزد اظهار داشت: دادگاه‌های خانواده، مراکز مشاوره مثبت زندگی می توانند در مورد این مرکز اطلاع رسانی کنند تا افرادی که در شرایط سخت هستند به این مرکز مراجعه کنند.

فرمانداری

به گزارش خبرگزاری موج یزد، وحیدقبادی دانا معاون وزیر و رئیس بهزیستی کشور با همراهی سیدمحمد رستگاری فرماندار یزد، محمدعلی عطابخش مدیرکل بهزیستی استان یزد در اولین روز از سفر خود به یزد از خانه امن ویژه زنان ودختران در معرض خشونت خانگی یزد و اورژانس اجتماعی یزد بازدید کرد.
وحیدقبادی دانا معاون وزیر و رئیس بهزیستی کشور در این بازدید اظهارداشت: دادگاه‌های خانواده، مراکز مشاوره مثبت زندگی می توانند در مورد این مرکز اطلاع رسانی کنند تا افرادی که در شرایط سخت هستند به این مرکز مراجعه کنند.

به نقل از روابط عمومی فرمانداری یزد، معاون وزیر در ادامه گفت: مددکاران این مرکز باید پیگیر وضعیت مراجعین آن باشند و این پیگیری نباید به صورت منفعلانه باشد که منتظر باشیم تا خود فرد مجدد مراجعه کند,ارتباط با آنها باید حفظ شود تا افراد پرخطر که حمایت خانواده و یا حامی ندارند و طرد شده اند بدانند این مکان می تواند برای آنها امن باشد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه