سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان:

نقش راه و حمل ونقل در موفقیت های نظام جمهوری اسلامی و رفاه مردم غیر قابل انکار است

فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان گفت: نقش حمل ونقل و راه در موفقیت های نظام جمهوری اسلامی و رفاه مردم غیرقابل انکار است.

راهداری اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا میرحیدری با تبریک هفته حمل ونقل، رانندگان و راهداری با اشاره به نقش مهم اداره راه و حمل و نقل در تامین ایمنی تردد کاربران جاده ها گفت: از هرزاویه که به خدمات شما نگاه شود، اهمیت آن در رفاه و سلامت مردم مشخص و ملموس خواهد شد.

وی اظهار کرد: نقش حمل ونقل و راه نقش کلیدی در عرصه های مختلف و توفیقات و موفقیت های نظام و دستگاه های مختلف کلیدی است.

این مقام انتظامی در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های فعالین صنعت حمل ونقل و راهداری گفت: خدمت کردن در این شرایط سخت و بهره گیری از تمام ظرفیت ها برای خدمت رسانی نشان از اراده خدمت به مردم در تمام شرایط بوده و البته شایسته تقدیر است.

وی اظهار کرد: در سایه تعامل دوجانبه پلیس و اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان، نتایج خوبی به نفع مردم حاصل شده است.

فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان با تقدیر از رویکرد جهادی پلیس و راهداری و دیگر دستگاه های ذی ربط، خاطرنشان کرد: حاصل این تعامل و مجاهدت ها کاهش تصادفات رانندگی منجر به فوت استان اصفهان بوده است.

سرتیپ  دوم پاسدار محمدرضا میرحیدری در ادامه پیشنهاداتی در جهت افزایش تعاملات دوجانبه پلیس و اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان برای خدمت رسانی بیشتر و بهتر و همچنین حفاظت از بیت المال مطرح کرد.

به گزارش موج؛ در پایان این دیدار،  فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان با اهدای لوح یادبود از فعالیت ها و تلاش های مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان تقدیر و قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه