سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

مدیر مخابرات منطقه کردستان خبر داد:

ظرفیت پهنای باند اینترنت در شهرستان قروه ۵ برابر افزایش یافت

مدیر مخابرات منطقه کردستان از ۵ برابر شدن ظرفیت پهنای باند اینترنت در شهرستان قروه در راستای توسعه زیر ساخت های شبکه دیتا خبر داد.

آزاد حکمت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، آزاد حکمت  ظهر امروز  با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران و با بیان اینکه افزایش سرعت و کیفیت بالاترِ شبکه های دیتا و اینترنت یکی از اولویت های کاری مخابرات در برنامه توسعه سال جاری است گفت : به منظور تامین نیازهای روزافزون مشتریان به سرعت و پهنای باند مناسب ، پوشش نیازهای ارتباطی شهرک های جدید الاحداث و پاسخگویی به درخواست های مخابراتی مشتریانِ ساکن در روستاها عملیات نصب و راه اندازی تجهیزات لازم و برگردان مرکز قروه انجام شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان ضمن تشریح اقدامات و عملیات های صورت گرفته در شهرستان قروه با هدف توسعه زیرساخت های شبکه دیتا خاطر نشان ساخت: با اجرای این پروژه ظرفیت پهنای باند شهرستان قروه به میزان پنج برابر یعنی از ۲G به ۱۰G ارتقا یافته است.

وی به افزایش ظرفیت لینکهای ارتباطی داخلی شبکه از۲G به ۴G اشاره کرد و اظهارداشت: با انجام این عملیات ،امکان دسترسی دوبرابری ، برای افزایش سرعت و کیفیت سرویس های اینترنت و دیتا فراهم شده است.

حکمت با اعلام این مطلب که یکی از مهم‌ترین اهداف مخابرات منطقه کردستان، ارایه‌ی خدمات و سرویس های مطلوب به کاربران است افزود: تمام تلاش این مجموعه در بخش‌های دیتا ، ارتباطات سیار و تلفن ثابت تحقق حداکثری میزان رضایتمندی مشتریان نسبت به دریافت محصولات قابل ارائه است .

مدیر مخابرات منطقه کردستان، در ادامه نیاز روز افزون مشتریان به سرویس های مختلف مخابراتی بر بستر دیتا را در شرایط کنونی یادآور شد و گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و در راستای کمک به اجرایی نمودن هرچه بیشتر دستورالعمل های اعلام شده از سوی ستاد مقابله با کرونا ، درگاه های غیر حضوری مخابراتی به لحاظ کیفی و کمی جهت انجام امورات روزانه ی مشتریان با بهره گیری از بستر فوق افزایش داده شده است .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه