سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

بازدید رئیس کل دادگستری استان قم از پروژهای شهری

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مظفری رئیس‌کل دادگستری استان قم به همراه مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم و معاونان دادگستری و تیم مدیریت شهری از پروژه‌های شهری بازدید کردند.

مدیریت شهری

به گزارش خبرگزاری موج قم، در این برنامه پروژه‌های مانند مترو قم، پیاده راه انقلاب و خیابان شهید برقعی مورد بازدید قرار گرفتند.

همچنین تقاطع غیرهمسطح ولی‌عصر(عج) که به مرحله بهره‌برداری رسیده و رینگ دوم مسجد جمکران نیز توسط رئیس‌کل دادگستری استان قم بازدید شد.

در ادامه رئیس و معاونان دادگستری و تیم مدیریت شهری از روند پیشرفت پروژه‌های رینگ دوم مسجد جمکران، تقاطع فردوسی، سوله‌های ورزشی و بوستان کوثر نیز بازدید کردند.

باغ پرندگان و تونل جمهوری نیز از دیگر پروژه‌های شهری بود که امروز میزبان رئیس و معاونان دادگستری و تیم مدیریت شهری بود.

حجت الاسلام والمسلمین علی مظفری، رئیس کل دادگستری استان قم در بازدید از پروژه های عمرانی شهر قم گفت: تا کنون شهرداری خدمات ارزنده ای را در ایجاد زیربناهای عمرانی شهری انجام داده است و انشاالله به زودی شاهد افتتاح پروژه های نیمه تمام خواهیم بود که باعث تغیییر و تحول در حوزه شهری خواهیم بود.

وی با اشاره به توسعه فضای سبز و تفرجگاه ها در سال های اخیر در قم افزود: رویکرد شهرداری در همه برنامه های عمرانی، پیوست معنوی و فرهنگی است که این امر زمینه توسعه و انجام اینگونه پروژه ها را فراهم نموده است.

مظفری تصریح کرد: تمام این تلاش ها خدمتی برای حضرت معصومه (س) است که انشاالله با افتتاح آنها مورد استقبال زائران و مجاوران آن حضرت قرار گیرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه