سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

بازدید رئیس کل دادگستری استان قم از پروژهای شهری

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مظفری رئیس‌کل دادگستری استان قم به همراه مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم و معاونان دادگستری و تیم مدیریت شهری از پروژه‌های شهری بازدید کردند.

مدیریت شهری

به گزارش خبرگزاری موج قم، در این برنامه پروژه‌های مانند مترو قم، پیاده راه انقلاب و خیابان شهید برقعی مورد بازدید قرار گرفتند.

همچنین تقاطع غیرهمسطح ولی‌عصر(عج) که به مرحله بهره‌برداری رسیده و رینگ دوم مسجد جمکران نیز توسط رئیس‌کل دادگستری استان قم بازدید شد.

در ادامه رئیس و معاونان دادگستری و تیم مدیریت شهری از روند پیشرفت پروژه‌های رینگ دوم مسجد جمکران، تقاطع فردوسی، سوله‌های ورزشی و بوستان کوثر نیز بازدید کردند.

باغ پرندگان و تونل جمهوری نیز از دیگر پروژه‌های شهری بود که امروز میزبان رئیس و معاونان دادگستری و تیم مدیریت شهری بود.

حجت الاسلام والمسلمین علی مظفری، رئیس کل دادگستری استان قم در بازدید از پروژه های عمرانی شهر قم گفت: تا کنون شهرداری خدمات ارزنده ای را در ایجاد زیربناهای عمرانی شهری انجام داده است و انشاالله به زودی شاهد افتتاح پروژه های نیمه تمام خواهیم بود که باعث تغیییر و تحول در حوزه شهری خواهیم بود.

وی با اشاره به توسعه فضای سبز و تفرجگاه ها در سال های اخیر در قم افزود: رویکرد شهرداری در همه برنامه های عمرانی، پیوست معنوی و فرهنگی است که این امر زمینه توسعه و انجام اینگونه پروژه ها را فراهم نموده است.

مظفری تصریح کرد: تمام این تلاش ها خدمتی برای حضرت معصومه (س) است که انشاالله با افتتاح آنها مورد استقبال زائران و مجاوران آن حضرت قرار گیرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه