سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

پس از بررسی های صورت گرفته؛

بازار قدیم ماهی بندرعباس به بازارچه صنایع دستی تبدیل می شود

مدیر شهرداری منطقه سه بندرعباس با اشاره به اینکه بازار ماهی فروشان به بازارچه صنایع دستی تبدیل می شود، گفت: وظیفه است مکانی برای فروش و عرضه محصولات همشهریان در راستای گسترش شهر خلاق و بازاریابی تولید کنندکان راه اندازی شود.

صنایع دستی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، علی پاسلارزاده مدیر شهرداری منطقه ۳ بندرعباس با اشاره به اینکه نمادهای سنتی و بومی نشانگر فرهنگ و هویت شهر و مردم است و باید حفظ شود، افزود: با توجه به جایگاه ویژه صنایع دستی بندرعباس به عنوان شهر خلاق یونسکو و دارا بودن انواع مختلف صنایع دستی، بانوان خلاق و پرتلاش با هنر دست خود فرهنگ و هنر استان هرمزگان را نمایان می کنند که وظیفه است مکانی برای فروش و عرضه محصولات همشهریان در راستای گسترش شهر خلاق و بازاریابی تولید کنندکان راه اندازی شود.

پاسلارزاده ادامه داد: امروزه بانوان یک بازوی توانمند اقتصادی برای خانه و خانواده هستند و بسترسازی مناسب در جهت حمایت از هنرمندان بیش از پیش مورد نیاز جامعه است.

مدیر شهرداری منطقه ۳ بندرعباس همچنین اظهار کرد: با بررسی های انجام شده سالن قدیمی بازار ماهی فروشان بهسازی و با ایجاد غرفه های متعدد به بازارچه صنایع دستی تبدیل می شود و در نظر گرفته شده است که علاوه بر فروش و عرضه، در همان مکان کارگاه آموزشی صنایع دستی برای علاقمندان راه اندازی شود.

پاسلار زاده در ادامه این خبر عنوان کرد: به منظور رفاه حال بازدیدکنندگان و مشتریان، جنب سالن بازارچه، ساخت پارکی با معماری سنتی همچون خانه قدیمی در زمینی به متراژ ۳۰۰۰ متر مربع و کاشت درختان نخل و انبه در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: این اقدام موجب گسترش و توسعه هنر صنایع دستی شده و امیدواریم از این طریق بانوان پرتلاش بندرعباس در اشتغال زایی و کارآفرینی گام های مؤثری بردارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه