سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بارندگی در مناطق غربی و شمالی هرمزگان

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان گفت: طی روز جاری، با تاثیر موجی ضعیف، در برخی نقاط غربی و شمالی استان افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده باران پیش بینی می شود.

کاهش 32 درصدی بارندگی در گلستان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، کیانوش عارفی معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، گفت: طی روز جاری، با تاثیر موجی ضعیف، در برخی نقاط غربی و شمالی استان افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده باران پیش بینی می شود.دریا در جزایر غربی استان طی ساعات بعدازظهر با افزایش سرعت وزش باد شمال غربی کمی مواج خواهد بود.در سایر مناطق ، شرایط تردد های دریایی مساعد پیش بینی می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: از ظهر یکشنبه، با نزدیک شدن یک سامانه ی بارشی جنوبی، ابتدا از  مناطق غربی  استان و جزایر غربی و به  تدریج در سایر نقاط  استان رگبار باران و رعد وبرق و افزایش سرعت وزش باد مورد انتظار است.

عارفی خاطرنشان کرد: طی روز دوشنبه تا ظهر سه شنبه  تاثیر این موج بارشی در مناطق مرکزی و شرقی استان پیش بینی شده،  لذا توصیه می شود از قرار گیری در حریم رودخانه های فصلی خودداری شود.

وی در پایان افزود: از لحاظ دمایی طی امروز تا روز دوشنبه، کاهش نسبی دمای بیشینه و از روز سه شنبه تا پایان هفته جاری  کاهش محسوس دمای کمینه در غالب مناطق استان پیش بینی می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه