سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

حجت‌الاسلام محمدحسین بلک خبر داد:

اهدای ۷۰ کپسول اکسیژن از سوی اوقاف اصفهان به بیماران نیازمندان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از اهدای ۷۰ کپسول اکسیژن از سوی اوقاف اصفهان به بیماران نیازمندان در قالب اجرای پویش "نذر سلامتی امام زمان (عج)" خبر داد.

حجت الاسلام بلک

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حجت‌الاسلام محمدحسین بلک در آئین اهدای تجهیزات بهداشتی و کپسول‌های اکسیژن به خیریه الزهرا (س) با بیان اینکه کاهش بار ارائه خدمات در بیمارستان‌ها یکی از رویکردهای جدید اوقاف برای مهار کرونا بوده است، گفت: در گام نخست اجرای پویش "نذر سلامتی امام زمان (عج)" ۷۰ عدد کپسول اکسیژن تهیه و در اختیار بیماران نیازمند قرار گرفت.

وی با بیان اینکه پویشی با عنوان "نذر سلامتی امام زمان (عج)" خیریه الزهرا (س) و دیگر خیریه‌ها وارد عمل شدند، اضافه کرد: برای هر خیریه سهمیه‌ای تعیین شد تا بتوان اعتبار مورد نیاز برای خرید کپسول‌های اکسیژن را تامین و آنها را پس از خریداری در اختیار بیماران نیازمند قرار دهیم.

این مقام مسئول افزود: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از ابتدای شیوع کرونا تلاش کرد تا با توجه به ظرفیت‌های مردمی و امکاناتی که در اختیار دارد در این عرصه وظایفی را انجام دهد.

حجت الاسلام بلک گفت: کارمندان اوقاف اصفهان در این زمینه به صورت داوطلبانه مشارکت کردند و بخشی از اعتبار را نیز از محل کمک های مردمی در بقاع متبرکه تامین کردیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه در طرح شهید سلیمانی نیز در نظر داریم موارد مورد نیاز تجهیزات پزشکی و بهداشتی و معیشتی را برای افراد نیازمند تامین کنیم، اظهار کرد: امروز ۷۰ کپسول اکسیژن را تامین و در اختیار بیماران نیازمند قرار داده‌ایم و هر فرد می تواند با ۲۰ هزار تومان در این طرح مشارکت کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه