سرخط خبرها
  • پایان رقابت‌های قهرمانی شمشیربازی جوانان دختر کشور
  • تدوین طرح جامع مسکن در وزارت راه و شهرسازی
  • مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
  • رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند
  • پلتفرم مسدود شده فروش طلای برخط مربوط به جنگ‌۱۲ روزه بود
  • الزام صنایع انرژی‌بر به خرید برق از تابلو برق سبز یا آزاد در شهریورماه
  • اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را به آشوب کشید
  • از خودگذشتگی بازیکنان پرسپولیس حائز اهمیت است/ بازی با تراکتور جذابیت خاص خود را دارد
  • مسن‌ترین داوطلب کنکور امسال ۸۵ سال و جوانترین داوطلب ۱۲ سال دارد
  • دارو تا ۶ ماه تامین است/ انتقال ارز مشکل اصلی صنعت دارو
  • عمو پورنگ: بعد از پنج سال دوری، با سریال «اکسیر» مهمان خانه‌هایتان هستم
  • آغاز کنکور ۱۴۰۵ با رقابت داوطلبان تجربی در سراسر کشور
  • تکذیب ‌آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران
  • حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
  • افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است/ وضعیت ذخایر بنزین مناسب است

قدرت اله نوروزی خبر داد:

افتتاح طرح های منطقه ۹ شهرداری اصفهان به صورت غیرحضوری

شهردار اصفهان از افتتاح طرح های منطقه ۹ شهرداری اصفهان به صورت غیرحضوری خبر داد.

شهردار اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، قدرت اله نوروزی با بیان اینکه به خاطر شرایط کنونی تصمیم گرفتیم بخشی از برنامه های «هر یکشنبه یک افتتاح» را از این هفته در قالب افتتاحیه های رسانه ای به پیش ببریم، گفت: از همین رو برای افتتاحیه ها برگزاری اجتماعات نداریم اما پروژه ها به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: به همین سبب فردا در منطقه ۹ پروژه هایی شامل سه خیابان، فاز بعدی بوستان مهر، باززنده سازی مادی رهنان و کلکتور غرب بهره برداری می شود.

نوروزی با بیان اینکه طرح های خلاق مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان و کارکنان این منطقه چشم انداز مطلوبی برای منطقه ایجاد کرده است، افزود: عملیات اجرایی چند پروژه مانند باغ عرفا، ورزشگاه غرب، مجتمع فرهنگی – گردشگری منارجنبان هم از فردا آغاز می شود. 

افتتاح ۵۰ طرح در حوزه سازمان ها و مناطق در شهر اصفهان

شهردار اصفهان بیان کرد: به زودی در کنار پروژه های بزرگ و ملی بیش از ۵۰ طرح ارزشمند در منطقه و سازمان های مختلف شهر اصفهان افتتاح می شود.

قدرت اله نوروزی با اشاره به اینکه شهر در وضعیت نزدیک به تعطیلی قرار دارد تا شرایط بهتری در مدیریت کرونا ایجاد شود، اظهار کرد: با توجه به مصوبه هیئت وزیران شهرداری هم در شرایط دیگری قرار گرفته است؛ البته چون خدمات شهرداری، عمومی، مستمر و دائمی است این نهاد خدمات شهری و امدادی را بدون وقفه به مردم ارائه می دهد.   

وی ادامه داد: شهرداری اصفهان از ماه های گذشته با توسعه دایره خدمات الکترونیک خود، در شرایط کنونی دارای امکاناتی است که تعطیلی ادارات، خدمات رسانی به مردم را با مشکل روبرو نمی کند. 

این مقام مسئول تصریح کرد: سامانه my.isfahan.ir خدمات خود را در زمینه شهرسازی و درخواست های مربوطه از جمله صدور پروانه، استعلام، خدمات عمرانی، فرهنگی و ترافیکی و .... به صورت اینترنتی از طریق میز خدمت الکترونیک به مردم ارائه می کند.

شهردار اصفهان گفت: به زودی در کنار پروژه های بزرگ و ملی بیش از ۵۰ طرح ارزشمند در منطقه و سازمان ها از جمله ۵ پارک و بوستان، ۷ خیابان، ۵ فرهنگسرای تخصصی و مراکز تفریحی، ۳ ورزشگاه، دو پروژه احیای اماکن تاریخی، دو ایستگاه آتش نشانی، ۴ پروژه میدان سازی، ۲ پارکینگ عمومی و پروژه های متعدد دیگر در حوزه پسماند و خدمات عمومی تقدیم مردم می شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه