سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

استاندار کرمانشاه خبر داد:

پروژه عظیم پتروپالایش آناهیتا عملاً وارد فاز اجرایی شده است

هوشنگ بازوند گفت: عملیات اجرایی پروژه عظیم پتروپالایش آناهیتا با ۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بعد ز ۱۴ سال عملاً آغازشده است.

استاندار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، استاندار کرمانشاه در نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی برای فراهم زیرساخت‌های پروژه بزرگ پتروپالایش آناهیتا که با حضور معاون اقتصادی استاندار و مدیران این پروژه برگزار شد؛ اظهار داشت: سهام پروژه پتروپالایش آناهیتا پس از دو سال دوندگی نهایتاً تعیین تکلیف شد و اکنون ۶۷ درصد سهام در اختیار قرارگاه خاتم و شرکت‌های زیرمجموعه است و مابقی سهام هنوز در اختیار وزارت نفت قرار دارد.

وی افزود: ترکیب مدیریت جدید پروژه نیز مشخص‌شده است و برنامه‌ریزی‌های لازم درزمینهٔ زیرساخت‌های موردنیاز پروژه مانند تهیه زمین موردنیاز، برق، آب، گاز و ... با دستگاه‌های مربوطه صورت گرفته است.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: آب مصرفی پروژه نیز بر اساس یک تفاهم‌نامه با آب و فاضلاب، از طریق انتقال پس آب تصفیه‌خانه کرمانشاه و با هزینه شرکت مربوطه تأمین می‌شود‌.

بازوند خاطرنشان کرد: هم‌اکنون عملاً عملیات اجرایی پروژه پتروپالایش آناهیتا آغازشده است و در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد.

وی اظهار داشت: مراسم رسمی آغاز عملیات اجرایی این طرح عظیم نیز به‌زودی در همین سال ۹۹ و با حضور رسانه‌ها برگزار می‌شود و پروژه‌ای که ۱۴ سال راکد باقی‌مانده بود رسماً وارد فاز اجرایی می‌گردد.

طرح احداث پالایشگاه آناهیتا دی‌ماه سال ۱۳۸۵ در نخستین سفر استانی هیئت دولت نهم به کرمانشاه تصویب شد و امروز بعد از ۱۴ سال عملیات اجرایی آن در مساحت ۵۷۱ هکتاری در کیلومتر ۱۵ بزرگراه کرمانشاه – همدان مجدداً آغاز می‌شود.

کرمانشاه با وسعت حدود ۲۵ هزار کیلومترمربع، ۱.۵ درصد از مساحت کل کشور (هفدهمین استان) را به خود اختصاص داده و شامل ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه